Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontroll működik?...

Az agykontroll működik? Tapasztalatokat várnék.

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 17:21
1 2
 11/17 anonim válasza:
36%
Ha ennyire működik, miért nem írtok tapasztalatokat???? A kérdező is ezeket várja...
2010. máj. 21. 21:14
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatok: rossz voltam matekból, nagyon féltem az év végi matek vizsgától, biztos voltam benne, hogy 2-esnél jobbat nem kapok. Agykontrolloztam, 4-es lett. Évekkel később a kisérettségim 5-ös! És nem ez volt az egyetlen, amikor reménytelennek tűnő helyzetből jól kerültem ki, hála az agykontrollnak. Egyszer például osztálykirándulásra mentünk Szlovákiába. Egész nap az útlevelemet kerestem, nem találtam sehol. Már éjjel fél egy volt, anya mondta, hogy feküdjek le. Lementem alfába és szinte azonnal beugrott, hogy hol kéne lennie, az a szekrény, ahol már többször megnéztük azelőtt. Nem hittem, hogy ott lesz, de megnéztem mégegyszer és tényleg ott volt, csak egészen a mélyén. Egészen kicsi koromban végeztem el a tanfolyamot, ennek köszönhetően az egész életszemléletemet átitatja a pozitív gondolkodás. Olyan helyzetekben is meg tudom őrizni a jó kedvemet, amiben mások depresszióssá válnak.
2010. jún. 3. 15:56
 13/17 anonim válasza:
100%
Működik ha nem is mindig úgy ahogy számítunk rá de működik:)13/L
2010. jún. 28. 23:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen.
2010. júl. 13. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
meditálásra jó.
2010. júl. 16. 05:17
 16/17 anonim ***** válasza:
müködik, ha te is úgy akarod.
2010. júl. 16. 05:19
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos igen!!!!! Légy óvatos!!!
2010. júl. 28. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!