Az agykontroll működik? Tapasztalatokat várnék.
Nekem gyógyítással kapcsolatban még nincsen tapasztalatom, főleg a távgyógyítással nem, de olvastam a Silváról szóló könyvet és abban írják, hogy ő rengeteg embert meggyógyított így.
Az agykontroll pedig tényleg működik. Először kell egy kis idő, mire jönnek a sikerélmények, nálam így volt, mert eleinte csak reménykedtem, hinni akartam, de még nem ment a feltétel nélküli hit, bizalom, akarás és elvárás. Mostmár érzem, hogy megy és be is indult a folyamat.
Valószínűleg működik, de szerintem inkább fordítva. Édesanyámon úgy látom, mintha leszívták volna az agyát, szinte már semmilyen "földi" dolog nem érdekli, teljesen elszállt és a föld fölött lebeg állandóan. Aztán persze ha történik valami rossz, akkor meg hatalmasat zuhan és alig bír talpra állni. Szerinte ez természetes, de én látom a különbséget, hogy milyen volt előtte. Ha megpróbáljuk vele megbeszélni, akkor mindig azt mondja, hogy mi nem hagyjuk őt szárnyalni.
Ja és hozzáteszem, anyagi haszna egyáltalán nincs az egésznek, sőt évről-évre egyre rosszabbul élnek, pár évig nem is dolgozott egyáltalán, most is csak pár napot egy hónapban.
És állandóan azt érezteti az emberekkel, hogy ő több, jobb mindenkinél, mert hogy ő már mennyi mindent tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!