Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Az agykontroll működik?...

Az agykontroll működik? Tapasztalatokat várnék.

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 17:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2010. máj. 8. 20:33
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
persze hogy működik..aki elvégzi annak teljesen megváltozik az élete. csak necces az ára. én a mostani kurzuson vagyok ma vlt meg tegnap meg jövöhét hétvége. gyereken is voltam csodálatos!!!!
2010. máj. 9. 21:21
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
tényleg szuper!bár a távgyógyítás már kicsit sok volt nekem, de a többi dolog tényleg nagyon hasznos, amit meg lehet tanulni
2010. máj. 9. 21:59
 4/17 A kérdező kommentje:
Na, jó ezt hallani. :))
2010. máj. 9. 22:39
 5/17 anonim válasza:
100%
Úgy 20 éve ismerkedtem meg az agykontrollal. Nem végeztem tanfolyamot, de megvettem a könyveket, amiket lehetett kapni és azt hiszem elsajátítottam sikeresen a lényegét. Nálam remekül működik.
2010. máj. 10. 00:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem gyógyítással kapcsolatban még nincsen tapasztalatom, főleg a távgyógyítással nem, de olvastam a Silváról szóló könyvet és abban írják, hogy ő rengeteg embert meggyógyított így.

Az agykontroll pedig tényleg működik. Először kell egy kis idő, mire jönnek a sikerélmények, nálam így volt, mert eleinte csak reménykedtem, hinni akartam, de még nem ment a feltétel nélküli hit, bizalom, akarás és elvárás. Mostmár érzem, hogy megy és be is indult a folyamat.

2010. máj. 12. 15:21
 7/17 anonim válasza:
21%
Szerintem olvassatok el vmi vallásos értekezést az agykontrollról. Az üres helyet a lelketekbe ne azzal töltsétek be.
2010. máj. 13. 12:14
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
ha hiszel benne, a tudat alattid arra fog terelni, és müködik igy.
2010. máj. 14. 05:54
 9/17 anonim válasza:
56%

Valószínűleg működik, de szerintem inkább fordítva. Édesanyámon úgy látom, mintha leszívták volna az agyát, szinte már semmilyen "földi" dolog nem érdekli, teljesen elszállt és a föld fölött lebeg állandóan. Aztán persze ha történik valami rossz, akkor meg hatalmasat zuhan és alig bír talpra állni. Szerinte ez természetes, de én látom a különbséget, hogy milyen volt előtte. Ha megpróbáljuk vele megbeszélni, akkor mindig azt mondja, hogy mi nem hagyjuk őt szárnyalni.

Ja és hozzáteszem, anyagi haszna egyáltalán nincs az egésznek, sőt évről-évre egyre rosszabbul élnek, pár évig nem is dolgozott egyáltalán, most is csak pár napot egy hónapban.

És állandóan azt érezteti az emberekkel, hogy ő több, jobb mindenkinél, mert hogy ő már mennyi mindent tud.

2010. máj. 14. 07:06
 10/17 anonim válasza:
100%
Működik!!!Ezt könyvek és tanfolyamok nélkül mondom!csak saját tapsztalatokra alapozok,olyan eseményekre az életemből amit nem lehet másképp magyarázni,minthogy minden agyban dől el!A fölöttem írók komolyabban állnak hozzá,ezért nem részletezem,mert sztem őket csak megmosolyogtatnám!De létezik az agykontroll,létezik a belső erő,ami hozzásegíthet ahhoz,h az életünket a nekünk legkényelmesebb mederbe terelgessük! :)
2010. máj. 14. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!