Agykontrollal lehetséges valamelyik? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
- repülés
- tárgyak lebegtetése
- átváltozás pl. valamilyen állattá
Tudom, hogy butaságnak tűnik, de ha komolyan foglalkozik vele az ember, elsajátítható valamelyik?
2016. aug. 21. 18:26
11/18 anonim válasza:
10#-es.
Mert, mit vársz?
Ha valaki képes erre, az egyből rakja fel az internetre?:)
Az emberek ennyire csak nem retardáltak.
12/18 anonim válasza:
Miféle összefüggésre célzol a retardáltság és a videófelrakás között? Egyáltalán miért célzol bármelyikre is? Ha valaki tudna ilyen csodát akkor bizonyíthatná tudását elfogadható módon is.
Amit előadsz az így csak a szokásos homályos ezo-magyarázkodás, azaz hogy létezik de <itt egy homályos kifogás> ezért nem tudhatunk róla. A retardált verziót még nem hallottam, eddig csak rezgésről, karmáról, (ál)bölcsességről és üldözésről hadováltatok.
13/18 anonim válasza:
6-os válaszolónak üzenem, hogy az ezoterikus idióták között van éppen, és azt az oldalt böngészi, hogy trollkodjon, rácsapjon valamelyik kérdésre! üzenem, hogy a legnagyobb idióta és a legnagyobb primitívebb te vagy ezoterikusan is, és anélkül is! nem kérek választ, főlem geg tőled nem!
14/18 anonim válasza:
Tudom kik között vagyok, hogy ezt kijelented még alá is támasztja. :) Azt is gondoltam hogy nem kérsz választ csak kinyilatkoztatsz ahogy szoktátok, persze érvek megint nincsenek csak sértődés. Ne sírj, küldök siker és pénz energiát! :D
15/18 anonim válasza:
14-es! jól tudtam, idiótább vagy az idiótábbnál, és még azt hiszed hogy humorod is van! szerencsétlen!!!
16/18 anonim válasza:
Vergődj még élvezet hallgatni. Anyád mondta már hogy még a kötekedéshez is hülye vagy? Mert ha nem, akkor én most szólok. :D
17/18 anonim válasza:
--- kisgyerek! ajánlom ne anyázzál, mert megjárod, csak képzeletben él nálad, hogy nem tudom ki vagy! töröld meg az orrod, cseréld ki a pelenkádat és kussolj keményen!
18/18 anonim válasza:
Elnézést a topicfeltámasztásért, de pont törlök a régi hozzászólásaim listájából és most hogy rátaláltam, röhögtem egy sort a 17. szánalmas fenyegetőzésén. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!