Agykontrollal lehetséges valamelyik? Ha igen, hogyan?
- repülés
- tárgyak lebegtetése
- átváltozás pl. valamilyen állattá
Tudom, hogy butaságnak tűnik, de ha komolyan foglalkozik vele az ember, elsajátítható valamelyik?
"Az usa kormánya, serege nem hisz az ezotériában. Nem foglalkoznak ilyenekkel."
Ha lenne, foglalkoznának. Bármit használnának, ami harcászati előnyt jelentene (meg minden más kormány is, de nagy valószínűséggel az USA fejlesztené ki először). Olyan dolgokban nem hisznek, amik nincsenek is.
"Ha lenne, foglalkoznának. Bármit használnának, ami harcászati előnyt jelentene (meg minden más kormány is, de nagy valószínűséggel az USA fejlesztené ki először). Olyan dolgokban nem hisznek, amik nincsenek is."
Foglalkoznak vele, csak ezek TITKOS projektek.
Kérdező,
Az Agykontroll nem pont erre való.
Menj el egy alaptanfolyamra vagy nézd meg a videókat a YouTube-on.
A repülést és az átváltozást kétlem.
Viszont a tárgyak lebegtetése lehetséges.
Az embernek vannak bizonyos képességei, és ez is közé tartozik.
Csak fejleszteni kell.
Retard...az a baj, gőzöd sincs az eredeti agykontrollról...ahogy anyám is várja az 50millióját a semmiből-.-"
Az eredeti agykontrol arról szól, hogy magadba hiszel s pozitivítással eléred a kitűzött céljaidat.
Anyám is várhatja a millákat, ha semmit se tesz érte...
Amit te írtál az meg hülyeség... NEM fantasy világba élünk, tudsz te repülni, de most már szállj le a földre...
Itt eddig senki sem írt a valódi agykontrollról. Fogalmatok sincsen mi az. A C.I.A fejlesztette ki, hogy engedelmes rabszolgákat, agyatlan zombikat neveljen az emberekből [link] Ez az igazi agykontrol, nem a silva féle. Itt olvashattok róla magyarul [link]
Ugyanúgy kémkednek telepatikusan ma is, de nem egyszerű mivel minden nagyhatalomnak vannak telepatikus kémkedés elleni védelmi médiumai, akik összezavarják és árnyékolják a telepatikus adást [link]
"Viszont a tárgyak lebegtetése lehetséges.Az embernek vannak bizonyos képességei, és ez is közé tartozik. Csak fejleszteni kell."
Ja minden képzelgő ezt vinnyogja, de eddig 0 darab ilyen létezik a valóságban. Persze megértem ha már Isten nincs, valamiben hinni kell! :D
"A C.I.A fejlesztette ki, hogy engedelmes rabszolgákat, agyatlan zombikat neveljen az emberekből "
Ez hülyeség, én eddig csak kattant alakokkal találkoztam akik saját problémájukat a világra vetítve megtalálták a megfelelő összeesküvés "magyarázatot" saját nyomorukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!