Agykontrollal lehet ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Azon hogyha valaki bátortalan, csendes, visszahúzódó, stb és szeretne "normális" lenni?
Vagy mégis mi is azaz agykontroll? Hogy működik?
2010. ápr. 16. 21:33
1/4 anonim válasza:
Igen lehet, csak akarat és gyakorlás kérdése.;)
Olvasgass itt:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/4 anonim válasza:
az agykontrollnak egyetlen fontos eleme van; hinni kell benne.
ha ez megy, akkor onnantól meg AZ VAN AMIT HISZEL.
pl. ha te egy barátodat lustának látod, akkor az úgy van, kész. lehet h ő nem is az, de te eldöntötted tudat alatt, és ezen nehezen tudsz változtatni.
am meg nézz utána, mert agykontrollal rengeteg dolgot lehet kezdeni, rengeteg ember tett már "csodát" vele.
pl. -7 dioptriás szemet megjavított majdnem tökéletesre.
stb
3/4 anonim válasza:
1,5 éve végeztem el az agykontroll tanfolyamot. én is olyan vagyok. beporogramoztam és végül lettek barátaim, igaz, nem úgy ahogy terveztem, hanem más módon. Szinte minden sikerült, amit agykontrollal csináltam.
4/4 anonim válasza:
Igen lehet.
Arról a 7 diptriás esetről van bővebb információ?
Nekem is nagyon rossz a szemem, szóval érdekelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!