Vonzás törvénye tapasztalatok?
Mostanában elkezdtem pozitivan gondolkozni es gondoltam kiprobalom a vonzas törvényet.
Milyen tapasztalataitok vannak?:)
Normális válaszokat
Működik!! :)
Több kisebb-nagyobb dolgot sikerült már nekem is tudatosan, vagy tudat alatt bevonzanom (sajnos negatívot is...), munkát, párkapcsolatot is.
És érdekes, mert nekem a leghihetetlenebb vonzásom olyan helyzetben történt, amikor nem sok esélyt láttam arra, hogy pozitívan alakul majd a helyzet, ráadásul nem sok mindent tudtam tenni az ügy érdekében... Röviden arról volt szó, hogy egy számomra nagyon fontos ember látszólag eltávolodott tőlem, semmilyen módon nem tudtam vele kapcsolatba lépni, így egy idő után teljesen tehetetlennek éreztem magam. De ennek ellenére folyamatosan (egy idő után már tudattalanul) elképzeltem, ahogy találkozunk, beszélünk, ő bocsánatot kér, aztán ugyanúgy nevetünk, mint régen... Nagyon vágytam rá. Közben persze mindenki próbált lebeszélni, de én valahol mélyen hittem benne, akármilyenek is voltak a körülmények. Néhány hónap múlva megkeresett, találkoztunk, bocsánatot kért, mindent elmagyarázott, és elképesztő módon minden ugyanúgy történt, ahogy elképzeltem... :) Hihetetlen volt az egész, de ezek után nem kérdés, hogy higgyek a vonzás törvényében! :)
Egyszercsak elkezdtem mantrázni magamnak, hogy milliárdos p*nát b*szok, milliárdos p*nát b*szok, és tényleg elképzeltem, hogy egy milliárdos nővel dugok, és be is vonzottam.
Hozzá kell tennem, hogy az érzés vonzza be a kívánt, vagy nem kívánt dolgot.
Bármit bevonzhatsz ami jó érzéssel tölt el.
De azt is bevonzod, ami rossz érzéssel tölt el.
A vonzás törvénye nem egy izé egy csak pozitív dolog, a legrosszabb félelmeid is valóra válnak tőle.
Tegyük fel egy dealer vagy és droggal üzletelsz, látod, hogy a rendőrautó megy el a házad előt, teljesen elönt a félelem, félve félsz, hogy elkapnak. És már be is vonzottad el is kapnak, a félelmed bevonzotta.
Ha félsz, olyan döntéseket fogsz hozni, hogy a félelmed megvalósuljon.
De akár hozhatnák fel egy pók hasonlatot is, csak ki kell cserélni a rendőrt pókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!