Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hol lehet energiát adó gurut...

Hol lehet energiát adó gurut találni online?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon fáradt vagyok, kimerültnek érzem magam, pedig semmilyen testi háttere sincs. Multivitamint szedek rendszeresen Centrumot, magnézium pezsgőtablettát és Gingko Bilobát, azaz a testi oldal kizárva. Szakemberhez fordultam, ezoterikusokhoz és ugyanazt tanácsolták, amit több barátom is, hogy tőltődjek fel energiát átadó szenttől.

Mint a TV-ben akik sugározták az energiát a Kovács Táltos vagy Tihanyi olyat keresek. TV-n már nem lehet elérni ezt az adást, mert a háttérhatalom elintézte, hogy ezek a csatornák sorra megszűnjenek : Bp TV, Zenit stb. Interneten, online biztosan vannak ilyen szent emberek, akik adnak belső energiát az embernek, de hol van ilyen?

#energia #szent #távgyógyászat
2016. júl. 17. 17:27
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

Kedves kérdező,

kérlek ne hidd, hogy létezik ilyen.

2016. júl. 17. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Én sámán vagyok és online szereztem meg a képesítésemet.Egy gyakorlati dolog volt amit élőben kellett véghezvinnem ahhoz hogy sámán lehessek de ezt sajnos nem mondhatom el.

Ha többet akarsz tudni küldj privát üzenetet.

2016. júl. 17. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod, hogy szent csak a halála után lehet valaki. És csak az, akit az egyház megajándékoz a címmel.

Egyébként én guru vagyok. Online rendelek, ha komolyan úgy érzed, hogy segíteni tudok, írj rám és megbeszélünk egy időpontot. Ez az energiacsakráimtól függ.

2016. júl. 17. 20:02
 4/8 anonim ***** válasza:
pcguru.hu
2016. júl. 17. 21:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy hihetsz ilyen hülyeségben? Csináltass egy vérképet, gondold át a napirendedet, a kapcsolatrendszeredet, és ha az orvos azt mondja, hogy nincs semmi bajod, akkor inkább pszichológushoz menj, hogy önismereten keresztül a saját energiaraktárodat töltsd fel. Plusz sportolj, mert az a boldogsághormonok útján több energiát ad, mint amennyit elhasznál.
2016. júl. 17. 22:06
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Tyű, az a csúnya Soros háttérhatalom, még a Budapest TV-t is bezáratta! Hogy milyen gonoszságokra nem képesek...
2016. júl. 18. 00:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Én guru vagyok!!!!!! Nyár közepi akciót tartok pénzenergiából!!!!!!!!!

Ha hét darab számot, 1 és 35 között elküldetek nekem, a válaszüzenetemben pénzenergiát küldök. Figyelem, nem átverés és egy forintotokba sem kerül. Más guru, ezért pénzt kérne, de én ingyen adom, csak hét számot kérek cserébe. Sőt, csak a héten, minden ötödik üzenetküldőnek egészségenergiát is küldök ajándékba. Jól gondoljátok meg! Sok sikert! :)

2016. júl. 18. 15:49
 8/8 anonim válasza:

A Kinder Guru energiát ad, és boltokban lehet megtalálni.

Igen, ez a reklám helye volt, mégpedig egy nem fizetős reklámé! Vagy legalábbis nekem nem fizetnek.

2016. júl. 18. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!