Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal orgazmust elérni?

Agykontrollal orgazmust elérni?

Figyelt kérdés
Csak hozzaertok valaszat varom!!!

2016. júl. 17. 15:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
#9. Azt se tudod mirol beszelsz, bar meg se szolalnal, a Gyk tele van ilyen tudálékosokkal akik itt élik ki magukat.
2016. júl. 18. 00:53
 12/16 A kérdező kommentje:

#8.

Az lemaradtbhogy nő vagyok

2016. júl. 18. 00:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem lehet, hogy meleg vagy? Egyébként #9-nek igaza van, az önkielégítés bármikor működik (ha nem, akkor pedig ne GYK-s ezomókusokhoz, hanem orvoshoz fordulj).
2016. júl. 18. 00:55
 14/16 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Az a személy, akit említesz, hogy a környezetedben végzett tanfolyamot, sokkal kevésbé tud rajtad segíteni, mintha Te végeznéd el és gyakorolnád az ott tanult technikákat. Ugyanis az agykontroll egy önsegítő módszer. Először is agykontrollal ki tudnád kutatni az okokat, hogy mitől van ez a probléma. Aztán ha tudod mitől, tudsz rajta változtatni. Én azt ajánlom, hogy először is a YouTube-on kezd el végignézni a videókat, hogy kapj egy képet erről a módszerről. Ajánlom figyelmedbe Domokos Gabi felvételeit, aki Magyarország legintuitívabb és egyben legsikeresebb agykontrollosa. Aztán irány a tanfolyam.
2016. júl. 18. 08:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Koszonom a hasznos valaszt!
2016. júl. 18. 13:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Egy igazán erős belülről jövő akarat szinte bármire képes, tehát attól függ mennyire akarod, de van pár iromány a meditációval elősegített orgazmusról a neten
2016. szept. 28. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!