Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha hiszek benne, tényleg...

Ha hiszek benne, tényleg áramlani kezd hozzám a pénz? Működött már ez valakinek?

Figyelt kérdés

2016. júl. 15. 13:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
78%
A hülyék elhiszik, hogy úgyis lesz pénzük, ha nem dolgoznak. :D
2016. júl. 18. 13:15
 12/22 A kérdező kommentje:
Vannak olyan emberek, akik nem hülyék, és munka nélkül is gyarapodnak anyagilag. Ismerek ilyeneket a környezetemben, - tehát nem igaz, hogy csak munkával lehet...( pl. lakáskiadásból, találmány jogdíjából, tőzsdei befektetésből, örökségből, stb. - még sok minden lehet.)
2016. júl. 19. 12:11
 13/22 Messier 64 ***** válasza:
100%

Először is a hit nem választás kérdése. A dolog nem úgy működ9k, hogy én hinni akarok, én nem akarok hinni. Ez nem választás kérdése, hiszel oszt pont. A kérdés csak az miben. Csak, hogy a hited és a vágyad között különbség van. Megkérdezlek: Akarsz sok pénzt és hiszed, hogy megkapod? Elgondolkodsz és azt mondod, Igen. Mert logikusan nem találtál okot amiért ne akarnál sok pénzt, és arra se találtál érvet miért ne kaphatnád meg. A baj ott van, hogy ez a vágyad. A dolgaid fölött ugyanis az érzelmeid uralkodnak, és ezért lényegtelen mi logikus és mi nem. Valódi hited tetteidben és hozzáállásodban jelenik meg. Tudatalatti hited pedig elfeledett érzésedből alakultak ki.

1 lépés önmegfigyelés.

2 A változás elhatározása.

3 Belépés a folyamatba. (Jelen esetben nem gazdag vagyok, hanem gazdagodom.)

4 A folyamat figyelése és minden apróság megünneplése. (Vagyis ha a kollégád meghív egy kávéra azt is értékeld úgy, hogy íme ma is gazdagabb lettem egy kávéval.)

5 Ne csüggedj, ha nincs pénzed emlékeztesd megad arra, hogy ez ezelőtt is elő fordult és se te se más nem mondta, hogy te gazdag lennél. Csak azt, hogy gazdagabb mint régi önmagad, ebbe viszont belefér, hogy néha kifogysz a pénzből.

Érthető a lényeg?

2016. júl. 20. 22:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szóval Kérdező, szerinted lehet munka nélkül is pénzt csinálni. Nézzük amiket írtál:

- lakáskiadás: ehhez először is pénzt kell csinálni ami csak évek alatt jön vissza miután megvetted a lakást.

- találmány jogdíj: ehhez meg gondolkozni kellett, van benne több évnyi munka és tanulás

- tőzsdei befektetésből: ehhez is pénz kell és ismerni a tőzsdét, magyarul évek.

- örökség: ehhez olyan elhunyt rokon kell aki a fentieket művelte

Neked ebből melyik van meg?

2016. júl. 22. 23:20
 15/22 A kérdező kommentje:
Kedves ConTroll, Tudtam, hogy ez lesz a válasz arra, amit írtam, - így lenne lottó ötösöm! - ...Egyébként igen, van, ami megvan nekem ezek közül,de nem működik elég jól, mert nem hajtok eléggé a pénzre.Azt mondják, "Úgy kell kívánni, mint fuldokló a levegőt" - akkor működik. (?)
2016. júl. 23. 09:39
 16/22 A kérdező kommentje:
MESSIER 64- nek KÖSZÖNÖM az értékes választ, elgondolkodtató...
2016. júl. 23. 09:40
 17/22 anonim válasza:
Igen!Igen! Csupán higgy venne, és eljön hozzád! Aranyszőrű paripán fog feléd vágtarni, és elvusz a naplementébe... Aztán kelj fel,és menj el dolgozni.
2016. júl. 28. 12:02
 18/22 Messier 64 ***** válasza:
82%
Munka, munka. Még nem hallottátok, hogy aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni? És ki mondta, hogy csak ülni kell és mantrázni? Lotton se lehet nyerni, anélkül, hogy szelvényt vennél.
2016. júl. 30. 23:39
 19/22 anonim ***** válasza:
De most komolyan. Tegyük fel áramlik. És ezt hogyan kell elképzelni?! Tehát ülök itthon, erősen hiszek és aztán? Berepül az ablakon? Aki ilyet kérdez, az hogyan képzeli ezt el? Komolyan érdekelne, mert meg akarom érteni az ilyen degenerált gondolkodást...
2016. aug. 31. 15:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy DEGENERÁLTnak tartod az ilyen gondolkodást, de az tény, hogy akinek nem jó a hozzáállása a pénzhez, annak nem is lesz. Én sajnos ezek közé tartozom és ezen akarok változtatni. Nagyon sok belénk nevelt tévhit van a pénzről: Pl. az hogy nem fontos a pénz, engem nem érdekel a pénz, mocskos dolog a pénzre hajtani stb.
2016. aug. 31. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!