Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Csak azt lehet bevonzani, aki...

Csak azt lehet bevonzani, aki hozzám is vonzódik?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki tetszik nekem. Hónapok óta nem beszéltünk és úgy gondoltam nem is vagyok neki szimpatikus. Sokszor fantáziáltam róla, szóval vonzottam őt. Le is írtam egy papírra, hogy egy hónapon belül keressen meg és akarjon velem lenni (ez szinte esélytelen volt). Aztán egyszer csak írt nekem. Nem találkozni akart, teljesen más dologgal kapcsolatban. Hogy van ez, ha nem akarna semmit, tehát bevonzhatatlan lenne számomra, akkor nem keresett volna meg? Tehát csak akkor hat a vonzás törvénye, ha a másikban is van vonzalom? Ha leírtam, hogy engem akarjon és keressen meg, akkor csak abban az esetben keres meg, ha engem akar, nem?

24/n

2016. jún. 27. 11:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sajat magad vagy a pelda sajat magadnak, hogy ez a "bevonzas" egy hulyeseg. Ha nem lenne hulyeseg akkor amikor leirtad a lapra bekovetkezett volna bar meg inkabb az is lehetseges, hogy egy eros veletlen lenne.ha mukodne ilyen vonzas torvenye akkor kb mindenki lottonyertes lenne.
2016. jún. 30. 02:25
 12/12 anonim ***** válasza:
Amit akarsz azt tartod jónak. Amit nem akarsz azt tartod rossznak. Ha nem tudod mit akarsz, nem tudod ezt az egèszet irányítani. "Át tudod èlni ès a világot úgy látni, hogy "MINDEN JÓBÓL BŐKEZŰEN AD NEKED" ? A jelen pillanatban. Az idő itt nem játszik.
2016. júl. 6. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!