Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Milyen módszerrel/tréninggel...

Milyen módszerrel/tréninggel lehetünk felelősség teljesebbek?

Figyelt kérdés

Arra vagyok, kíváncsi, hogy milyen irányba változtassak magamon, hogy több felelősséget és elszántságot érezzek a munkám iránt ? és úgy általában több miden iránt ?

Egy régi munkát leváltva ami elég jól fizet ( de már annyira unom, hogy teljesen szarok rá ennek ellenére kiváló munkát végezek...de..

Az új helyemen ezt másképp akarom csinálni, több felelősséget érezni és olyan viselkedési mintát felvenni akire bármit rálehet bízni, stb...

Brian Tracy és mások is azt mondják ha szándékosan felveszünk egy viselkedési mintát akkor az előbb utóbb ránk ragad és belénk ivódik ...

Milyen tapasztalataitok vannak e téren ?

Milyen munkakörben dolgoztok, és hogyan letettek sikeresek abban és nagyon jók ? (nem puszta technikai tudásra vagyok kíváncsi, hanem úgy az összképre)

2016. máj. 24. 21:51
 1/2 anonim válasza:
Régi de válaszolok 1.Bébicsőszkődj probált meg elveszteni a gyereket. na akkor olyan felelőségtudatosabb leszel hogycsak na.De tényleg tanáld meg a gyereket
2016. máj. 29. 09:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Személyiségünk azért nagyban meghatározza ezt.

űPersze a korral változik kissé a jellemünk is, de....

Én tényleg 10 millió tréningen, egyebeken részt vettem már,munkahelyen stb személyiségfejlesztő, ismerd meg magad, kommunikáció, csapatépítő stb,és talán kissé komolyabb és felelőségteljesebb is lettem, de:

mégis-mégis néha visszaköszön a régi énem, mert alapvetően

én mégis ilyen lennék...bár már ritkábban de néha nagyokat hibázom, és akár mindent egy lapra, stb, meg úgyse (de aztán mégis...)

Persze már nem annyira szégyenletesek, mint 15-20 éves koromban...

De hát teljesen más nem tudok lenni.

2016. jún. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!