Milyen meditációkat ismertek a lenti témában?
egy példa: https://www.youtube.com/watch?v=K-9ygjYLuPc&list=PLo-l00z_Hq..
A lényeg, hogy fókuszálj, a testrészeidre, a testrészeid által kitöltött térre (nem csak a felületére), a testrészeid közötti térre, majd körülötted levő térre. majd szélesíted a teret egy olyan nagynak érzed magad mintha az egész univerzummal egy leennél.
Ez nagyon jó, tudom, hogy volt a fentin kívül is még vagy kettő de elfelejtettem a címét és nem tudok rábukkanni.
valami hasonlót éltem át mikor először csókoltam meg egy lányt akit hazakísértem...
Először olyan lett mintha szúpérkönnyű lennék, mintha mindenem polisztrénből lenne....
hatalmasnak ereztem a minket kőrül vevő teret... de ugyan akkor ereztem azt is éreztem, hogy a világmindenség közepén vagyok... és a lányt is éreztem mintha velem együtt és ő is a mindenség részét képviselné...
Később hazafele a taxiban olyan volt mintha felhőkön, ülnék nem is taxiban és a felhő suhanna velem, a forró nyári éjszaka a csendes városi utcán...
Valami léirhatálán volt :)...azért is szeretem az ilyen meditációkat mert meg tudom közelíteni azt az érzést.
A sok szépség és jó dolog után az apró betűs rész, hogy ... csak egyszer tehettem meg ezt kb. egy éve ... s azóta nem jött össze semmi komoly és nemsoká a 30 súrolom. A meditációval levitálok a depresszió és magány bűzölgő ragadós mély mocsara felett.
Ez csak azért írom le, hogy hátha segít valaki másnak is aki hasonló problémával van dolga. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!