Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lehetséges hogy meggyógyította...

Lehetséges hogy meggyógyítottam magam?

Figyelt kérdés
Tegnap este hirtelen belázasodtam, az egész testem fájt. Ismerőseim azt mondták menjek el orvoshoz, de én ragaszkodtam hogy nem mivel akkor kiesnék a dolgokból (munka/tanulás). Általában mindig meditálok + sok folyadékot iszom (az orvosok a gyógyszeren kívül is mindig a sok folyadékot ajánlják). Másnap reggel úgy ébredtem mint akinek kutya baja, pedig csak vizet ittam. Szerintetek lehetséges hogy pozitív gondolkodással meggyógyítottam magam, vagy menjek azért el orvoshoz?

2016. ápr. 27. 16:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek döntő többségében mindenki saját magát gyógyítja meg. Az orvos csak hozzá tud ehhez segíteni.
2016. ápr. 27. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen számtalanszor, rosszul voltam este, influenzaszerű tünetekkel, reggelre pedig "kialudtam", és kész.

A szervezeted felvette a harcot, és rövid távon győzött. Blitzkrieg.

2016. ápr. 27. 16:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem tegnap fejbe lőttek egy shotgun-al! Kétszer! De a pozitív gondolatok mára újjávarázsoltak, úgy hogy én helyt adok a kérdezőnek! A biológiát lehet befolyásolni a gondolatok minőségével! Viszont az valóban közismert, hogy aki/akik folyton rosszra gondolnak s folyton depressziósak, szomorúak, azok előbb lebetegednek vagy nehezebben gyógyulnak fel 1-1 betegségből!
2016. ápr. 27. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy pozitív gondolkodással. Inkább az elhatározás segíthetett be, hogy nem akarsz kiesni a munkából, és tanulásból. Mivel úgy könyvelted el, hogy a gyógyulás szükséges, a tested, és a tudattalanod igazodott hozzá. Nagyobb betegségek eseté viszont ne kizárólag erre hagyatkozz, mert önmagában egy normális ember öngyógyító képessége nem elegendő hozzá, és veszélybe sodrod magad.
2016. ápr. 27. 17:49
 5/5 anonim válasza:
csekkold le a világhálón hogy mi az az immunrendszer :D
2016. máj. 23. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!