Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Be tudom valahogy vonzani...

Be tudom valahogy vonzani hogy megbocsátson? Lehet valahogy a kapcsolatot helyrehozni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy konkrét személyt nem lehet. Eddig csak imádkoztam Istenhez, hogy teremtsen olyan helyzetet amikor bebizonyíthatom, hogy igenis az az ember vagyok akit megismert.

Már bocsánatot kértem tőle vagy 5X, mindennap imádkozom.

Nem kapcsolatra szeretném, csak egy barát volt, de nagyon nagyon hiányzik a barátsága.

2 hete történt az, ami miatt összevesztünk.

2016. ápr. 2. 22:15
 1/4 mindenlehetseges válasza:
89%
Ha többször is bocsánatot kértél, és nem reagált rá, akkor nem a barátod. Nem kell Neked olyan ember barátsága, aki nem tud Neked megbocsátani. Hiszen ha szeret Téged, akkor megbocsát. Majd azt fogod bevonzani az életedbe, aki igazán barátként tekint Rád. Nem számít, hogy mit tettél, ne hibáztasd Magad.
2016. ápr. 2. 22:26
 2/4 Szofi11 válasza:

Nekem is volt ilyen. Bármi történt is, ha nem tudjátok megbeszélni és 5 bocsánatkérés után is ugyanaz a helyzet, akkor szerintem sem a barátod, talán nem is volt az igazán sosem. Ezt nem lesz könnyű belátni, csak hónapok múlva.

Az én történetemben kellett egy kis idő, míg ráláttam, hogy már a "barátság" alatt továbbhaladtam, ami akkor nem is tűnt fel. Évek múltán visszanézve, volt oka, hogy törés történt a barátságban.

A barátok tudatosan nem bántják egymást, ha balhé van, azt meg lehet beszélni, ha nem megy, akkor el kell engedni a másikat. Ha barát volt, talán egy idő után megenyhül, ha megszakad a szál, akkor jönnek mások.

2016. ápr. 3. 11:44
 3/4 Piert ***** válasza:
WOLOLO!
2016. ápr. 3. 16:07
 4/4 anonim válasza:
Ha tényleg megbántad, és bocsánatot is kértél tőle, akkor ennél többet nem tehetsz. Innentől kezdve az ő "sara". :-(
2016. ápr. 4. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!