Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehetek boldog?

Hogyan lehetek boldog?

Figyelt kérdés
Hihetetlen hangulat ingadozásaim vannak. Próbálok mindenhez pozitívan hozzáállni, de van amikor egyszerűen nem megy. Mindennap próbálok meditálni, próbálok boldog lenni, de egyszerűen nem vagyok képes rá. Érzem hogy valami nincs rendben és lehangolt vagyok, nem vagyok képes örömmel beszélgetni emberekkel, ők is észreveszik rajtam hogy fáradt / lehangolt vagyok. Kb hetente változik ez a dolog, vannak jó napjaim, vannak rosszak. Miért nem tudok boldog lenni ha mégis annyira akarom ?
2016. márc. 9. 10:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Valahogy ez szerint:

[link]

2016. márc. 9. 11:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Mostanában kb mindenki lehangolt.
2016. márc. 9. 11:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó valami.

Túl régóta.

Ebből nem tudom mi fog kisülni.

Betegségek, új betegségek, még újabbak. Hetekig, hónapokig tartanak.

Egyre rosszabb közbiztonság.

Bizonytalan emberek.

Én hiszek Istenben, tudom, nem tőle kell várni a segítséget, magunknak kell megteremtenünk a boldogságot.

A játék helyszínének romlása és a pálya nehézsége viszont már röhejes.

2016. márc. 9. 12:36
 4/5 FüligJimmy88 ***** válasza:

Szerintem elsősorban és legfőképpen a cselekvéseid által. Mindegy, hogy mit csinálsz, a lényeg, hogy szeresd csinálni. Elsősorban a munkára gondolok, de ugyanúgy igaz ez például a hobbikra is (persze, amit nem szeretsz csinálni, az nem lesz a hobbid, logikus).

Másodszor: ne akarj görcsösen boldog lenni-gondolom érted az ellentmondást. Ha valami miatt görcsölsz (esetedben ez a "mi a toszért nem vagyok én még boldog"-érzés), azzal legfeljebb csak egy jó kis gyomorfekélyt érhetsz el, semmi mást. Na jó, talán még aranyeret. De boldogságot semmiképp. Márpedig most az a cél.

Végül: sokan keverik a boldogtalanságot a nehézségekkel. Ne az legyen a cél, hogy mindig és minden körülmények közözz boldog legyél. Hacsak nem te vagy Buddha vagy Lao-Ce, nem valószínű, hogy sikerülni fog. Mindig lesznek nehéz idők: anyagi nehézségek, barát/rokon halála, betegségek... Elkerülhetetlen. Arra kell törekedni, hogy minél hamarabb túljuss a hullámvölgyeken. Meglátni a dolgok jó oldalát, mérlegelni, miért történt így, feldolgozni amin nem lehet változtatni, mérlegelni amin igen, és tovább lépni.

2016. márc. 9. 22:30
 5/5 anonim ***** válasza:

röviden:

[link]

2016. márc. 10. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!