Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Villámolvasásról tapasztalatok?

Villámolvasásról tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:

jó! Működik.

hasznos.

2016. febr. 14. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Az exem azt hiszem azt tanult. Egyszer rágen messze voltunk egymástól munka miatt.

Chateltünk és rámírt egy csaj, azt hittem ő szórakozik álnéven.

Megkérdeztem:

"Te tesztegetsz más néven?"

Teljesen fel volt háborodva hogy ő aztán nem TETSZELEG!

2016. febr. 14. 21:41
 3/7 gnoomage ***** válasza:
5%
Közelről kicsit veszélyes, messziről meg szimplán f* szság;(
2016. febr. 14. 23:22
 4/7 A kérdező kommentje:
nagyon viccesek vagytok
2016. febr. 15. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Én nem viccből írtam, komolyan megtörtént, bár elmesélve utólag vicces. Akkor nem volt az.:)
2016. febr. 15. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Sajna nincs.:/

De valahol a Tv-ben halottam, hogy egy ember "xy" másodperc alatt olvasott végig egy oldalt.

Google a barátod.

2016. febr. 17. 09:13
 7/7 anonim válasza:

Megvettem Lantos Mihály könyvét, elolvastam 3x. Elkezdtem gyakorolni. Naponta 30 perc kb. Az agykontrol és a meditációs része nem érdekel, mert azzal nem értek egyet. Szóval, a tanfolyam nélkül a könyv alapján elindulni szerintem nagyon nehéz.

Tapasztalat: tényleg sok minden megragadt bennem a gyors-olvasott könyvekből. Javult a képmemóriám, illetve már korábban olvasott dolgok, amelyekről nem is tudtam, hogy emlékszem rá, beugrottak a megfelelő időben. Az agyam megjegyezte őket, csak az emlékezést kellett aktiválni egy kicsit. Erre jó volt a villámolvasás. Még nem adtam fel tovább fogom gyakorolni. Sok fegyelem kell hozzá és csend, és főleg az utóbbit én nem igazán tudom megteremteni. Szóval összegezve én ajánlom mindenkinek.

2016. febr. 23. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!