Villámolvasásról tapasztalatok?
Az exem azt hiszem azt tanult. Egyszer rágen messze voltunk egymástól munka miatt.
Chateltünk és rámírt egy csaj, azt hittem ő szórakozik álnéven.
Megkérdeztem:
"Te tesztegetsz más néven?"
Teljesen fel volt háborodva hogy ő aztán nem TETSZELEG!
Sajna nincs.:/
De valahol a Tv-ben halottam, hogy egy ember "xy" másodperc alatt olvasott végig egy oldalt.
Google a barátod.
Megvettem Lantos Mihály könyvét, elolvastam 3x. Elkezdtem gyakorolni. Naponta 30 perc kb. Az agykontrol és a meditációs része nem érdekel, mert azzal nem értek egyet. Szóval, a tanfolyam nélkül a könyv alapján elindulni szerintem nagyon nehéz.
Tapasztalat: tényleg sok minden megragadt bennem a gyors-olvasott könyvekből. Javult a képmemóriám, illetve már korábban olvasott dolgok, amelyekről nem is tudtam, hogy emlékszem rá, beugrottak a megfelelő időben. Az agyam megjegyezte őket, csak az emlékezést kellett aktiválni egy kicsit. Erre jó volt a villámolvasás. Még nem adtam fel tovább fogom gyakorolni. Sok fegyelem kell hozzá és csend, és főleg az utóbbit én nem igazán tudom megteremteni. Szóval összegezve én ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!