Hogyan tanulhatnám meg a pozitív gondolkozást? Nektek hogy sikerült?
Ha pár napig megy is, akkor is jön valami rossz dolog, ami mélyen megráz és kezdhetem elölről.
Mit csináljak? Szeretném használni a vonzás törvényét is.
Ezoterikus önbecsapás helyett inkább ismerd meg a világot amiben élsz, ismerd meg a lehetőségeidet és fogadd el azon részeit amin nem tudsz változtatni. Mást úgy sem tehetsz.
Értem ez alatt, hogy a jövőben is fognak rossz dolgok történni veled. Tanulj belőlük és próbáld meg nem elkövetni ugyanazokat a hibákat megint. Ha tőled kívülálló okokból történik rossz, akkor értsd meg hogy a világ másképp forog, mint ahogy gondoltad. Tanulj belőle, hogy legközelebb ne érjen meglepetésként.
Ha jól csinálod, akkor a rossz dolog nagy részét el tudod kerülni, az elkerülhetetlenekre meg fel tudsz készülni.
Őszintén nem értem, aki nem ért az autószereléshez, az minek ír oda?
A rossz dolgoknak is van ellenpólusuk. Számtalan olyan dolog van, amivel ellensúlyozhatod a kellemetlen eseményeket. Olyankor hálás lehetsz a barátaidért, a munkádért, örülhetsz a szép időnek, egy jó zenének, miegymás. A Titokban sokat esik szó arról, hogy egyetlen gondolat átrendezésével megváltoztathatod a napod. Fókuszálj a szépre.
szerintem nem szabad negatív filmeket nézni, könyveket olvasni. A negatív beállítottságú embereket, amennyire lehet, kerülni kell.
A belső monológodra kell odafigyelni: "erre nem vagyok képes" "már megint nem sikerült" én ezt úgysem tudom" stb. szerintem ilyesmiket rengeteget gondol az ember, pedig nincsen semmi haszna, max az, hogy a komfortzónádban maradsz. írd föl egy pár napig a gondolataidat, és meg fogod látni, hány százalékban gondolsz ilyesmiket. akkor próbálj meg fokozatosan átállni, és HIDD is el, hogy jó vagy, jól csinálod, sikerül. Mert ha csak mantrázod, az nem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!