Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek lehet barna...

Szerintetek lehet barna helyett kék színű a szemem ha nagyon erősen és sokat koncetrálok?

Figyelt kérdés

2016. jan. 26. 21:31
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Egyszer olyan erősen koncentráltam, hogy piros lett. Rámlőttek az erdőben. Azóta nem megyek ki este. Egy templomban szoktam imádkozni és kérni istent, adjon erőt még koncentrálni, hogy legalább sárgára vissza tudjam változtatni.
2016. febr. 2. 20:33
 22/26 csatrad ***** válasza:
Kozmetikai sebeszetnel mar hasznalt technika a szemszin valtoztatas. Szerintem nemetben van klinika ahol csinaljak, keleten meg nagyobb divat, de persze minden mutetnek van egy minimalis rizikoja.
2016. febr. 8. 14:21
 23/26 anonim válasza:
Nem, de lézeres kezeléssel megoldható. És pont az amit szeretnél, és csakis az, barnából kéket :) ugyanis a barna réteg a kék fölött létezik, így lézerrel eltávolítható, a kék megmarad, ergo kék szem.
2016. febr. 8. 16:03
 24/26 anonim válasza:
Nálunk Borsodban ez mindennapos eset :)
2016. febr. 29. 19:04
 25/26 anonim ***** válasza:
nem koncentrálni kell hanem kontaktálni. lencsét.
2016. máj. 10. 13:33
 26/26 anonim válasza:

Anno dr. Mengele kiserletezett ezzel Aushwitzben, neki sem sikerult viszont az aldozatai meghaltak.

Vegyel kontaktlencset es kesz.

2016. jún. 14. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!