Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szerintetek lehet barna...

Szerintetek lehet barna helyett kék színű a szemem ha nagyon erősen és sokat koncetrálok?

Figyelt kérdés

2016. jan. 26. 21:31
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Á, az nem fog összejönni. De talán, ha autóbalesetet szenvedsz, mint én és megsérül az agyad/szemed lehet, hogy örökre az egyik szemed kék lesz a másik pedig néhanapján piros.
2016. jan. 27. 00:46
 12/26 anonim ***** válasza:
A könnycsatornákról már ne is beszéljünk, pedig nagy kedvem lenne sírni. Biztos jó poén.
2016. jan. 27. 00:48
 13/26 anonim ***** válasza:
Egyszer megvertek 5 évesen, ha jól emlékszem akkor zöld volt a szemem és lila foltjaim is voltak
2016. jan. 27. 00:54
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Persze, én pl. növesztettem egy második péniszt. Új értelmet nyert a csoportos szex.
2016. jan. 27. 03:56
 15/26 A kérdező kommentje:

köszi!

mindre ment a zöld kéz! a trolloknak kettő.. :)

2016. jan. 27. 07:19
 16/26 anonim ***** válasza:
Persze, én koncentrációval növesztettem szarvat magamnak.
2016. jan. 27. 14:15
 17/26 anonim ***** válasza:

Olyan erősen és kitartóan nem tudsz jelenleg koncentrálni szerintem. De lehetségesnek tartom, hogy sok-sok gyakorlással elérhető a dolog (olyat hallottam már, hogy valakinek több személyisége volt és amikor személyiséget "változtatott", a szemszíne is megváltozott).

A színes kontaktlencse ebben az esetben egyszerűbb és gyorsabb megoldásnak tűnik :D

2016. jan. 28. 13:00
 18/26 anonim ***** válasza:

Már bocs, de nincs több személyisége senkinek sem, legfeljebb olyan viselkedésformája van, amivel az személyiségének hibáit próbálja elfedni és előnyeit kidomborítani.

A bőréből nem tud senki sem kibújni, ha ez lehetséges lenne akkor nem kellene pszichiátria, viselkedésterápia meg egyéb ilyen "csodák", hanem mindenki marha tökéletes lenne. Több személyiséggel rendelkező ember legfeljebb csak a filmekben van.

2016. jan. 28. 18:39
 19/26 anonim ***** válasza:
A skizofréniára gondoltam (bár tudom, nem ez a betegség pontos megnevezése).
2016. jan. 28. 19:22
 20/26 Sadi válasza:
Nem ha nem vagy Yedi ne eröltesd!!
2016. febr. 2. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!