Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogy lehetnék okosabb? Valamil...

Hogy lehetnék okosabb? Valamilyen agykontrollos tanfolyamra gondolok, amivel fejleszteni lehet az intelligenciaát.

Figyelt kérdés
És mennyibe kerül egy ilyen tanfolyam?

2016. jan. 16. 11:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem értem mire célzol ezzel.
2016. jan. 16. 18:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Ha nem tanulsz, nem bővíted ismereteidet, nem leszel okosabb.

Ha nem tudsz tanulni, hogyan tehetnéd magadévá az agykontrollos ismereteket?

2016. jan. 16. 18:59
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom...
2016. jan. 16. 20:32
 14/18 A kérdező kommentje:
Nappal állandóan fáradt vagyok és éjjel aludni nehezen tudok, de amikor elkezdek tanulni helyben elalszom, már 4 éve ez megy. Állandóan álmos vagyok, szóval a hangulatom is nagyjából tompa.
2016. jan. 16. 20:40
 15/18 anonim válasza:

Te szimplán lusta vagy és úgy akarsz okosabb lenni, hogy nem teszel érte semmit. Az intelligenciádat pedig nem tudod fejleszteni...

Művelt lehetsz sok energia és idő ráfordításával de nálad ez esélytelen, ahogy látom. Nem kell mindenkinek műveltnek lennie szóval nem is értem miért próbálkozol ha nem is érdekel?

2016. jan. 17. 15:35
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem az a baj, hogy lusta vagyok, hanem fáradt vagyok az élethez is. Mintha 100 éves lennék. Fejleszteni akarom az intelligenciámat, de túl fáradt vagyok hozzá.
2016. jan. 17. 16:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Akkor lépj végre a tettek mezejére! Van egy enyhe depressziód,az biztos. Menj el, vizsgáltatsd ki magad. Nézetsd meg a vérképed stb. Aztán alakíts ki egy normális napi ritmust. Kellene egy kicsit tudatosabb életvezetés. Helyes táplálkozás, testmozgás. Ha éjszaka nem tudsz aludni rendesen, nappal faradt és álmos vagy. Ezért nappal el-el szunyókálsz. Ettől nem tudsz ejjel aludni. Ez egy ördögi kör. Nem az a problémád, hogy miként fejlesztsd az intelligenciád. Össze kell először rakni magad.
2016. jan. 17. 17:22
 18/18 fakszajani válasza:
aki hülye az is marad
2016. jan. 21. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!