Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Jó úton járok, ugye?

Jó úton járok, ugye?

Figyelt kérdés
Az elmúlt időben sokat gondoltam egy dologra, szinte minden nap... teljesen elmerültem a fantáziámban. Szóval annyit gondoltam erre a bizonyos dologra, hogy már kétszer benne volt egy álmomba, tegnap meg tegnapelőtt. Tehát ez azt jelenti, hogy már kezd beépülni a tudatalattimba?
2016. jan. 9. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem csak kezdesz meghülyülni. De nyugi, ennyi marha ember között már fel sem tűnik még egy zakkant.
2016. jan. 9. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Minden út Rómába vezet...
2016. jan. 9. 22:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Első, sajnos te vagy annyira ostoba, hogy nem látom értelmét válaszolni erre a kijelentésre.
2016. jan. 10. 01:52
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem romàba hanem a robihoz vagy béla??
2016. jan. 10. 09:33
 5/7 Legoman ***** válasza:

Ha már álmodsz róla, akkor azt jelenti, hogy tényleg sokat foglalkozol vele egy nap, annyira, hogy már az álmaidban is megjelenik. Erre szokták mondani, hogy kezd beépülni a tudatalattiba.

Tudatos álmodásnál ezen elven alapulnak a valóságtesztek. :)

2016. jan. 10. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem a minecrafttal volt így. annyit játszottam vele hogy már álmomban is az volt hogy ások, bányászok.. am szia lucifer :)
2016. jan. 10. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:

28 napnak kell eltelnie hogy vmi beépüljön a tudatalattidba!

és ahhoz hogy megtudjál teremteni valamit, előbb az a kérdés hogy meg e tudod e teremteni, adottak-e a körülmények

Pl hiába gondolok 28 napon keresztül egy piros ferrarira nem fogja senki lepakolni elém

Minden embernek meg van adva hogy ebben az életében mennyire képes teremteni, ezt persze lehet túrbozni ha tudatos vagy :)

Nagyon nehéz megteremteni valamit, bevonzani, mivel ha túlságosan akarod nem fog müködni

el kell tudnod engedni, hogy hadd gondoskodjon róla az univerzum :) bizz benne hogy elküldted az üzenetedet, és ő meg már megtett mindent hogy létrehozza neked!

2016. jan. 11. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!