Az elmetükre technika nem hat, ha nem tudok annyira koncentrálni?
Az nem baj, ha nem képzeled el a keretet, mert akkor is működik, csak hatásosabb, ha fehér keretben van, hisz az mutatja, hogy azt akarod elérni. De, ha te piros vagy zöld vagy másmilyen keretbe teszed bele a célod, akkor úgyis működni fog, a lényeg, hogy higgy abban, hogy működik.
A fekete keretnek az a célja, hogy útnak eressz minden gátlást és negativitást, ami célodat esetleg hátráltatná, és eltudd engedni a kötelet, ami a földhöz és mások által rád szabott kötöttségekhez láncol téged.
Nem szabad soha negatívan hozzáállni.
Velem is sokszor volt olyan, hogy nem tudtam a pozitívumára koncentrálni, és akárhogy is próbáltam a jóra, mindig a rossz egyre csak erősebb érzést keltett bennem... Nem szabad erőltetni. Hadd jöjjön ki, éld át, majd ha átélted, akkor sokkal könnyebb lesz hinned benne, és átélned a pozitívumot, és azt, ami a célod. :)
Az én kapcsolatom valakivel, ha véget ér, akkor nem is szeretném visszakapni a múltat. Kikeresem a kapcsolatból azokat a tapasztalatokat, amiknek még később hasznát vehetem, belepakolom a táskámba, vállamra veszem, és a többit otthagyom, majd továbblépek az életem másik fejezetébe.
Nem szeretem sohasem visszahozni a múltamat. A múlt az elmúlt, én békén hagyom, nem piszkálom, mert nincs értelme, hisz mindent megtanultam már ott, amit kellett, és nem is lesz új már számomra. A jövő viszont egy kaland. Soha nem tudhatom mi vár még rám, és soha nem tudhatom mikor mondom majd azt, hogy:
"De jó, hogy nem piszkáltam fel semmit akkor, hisz most nem lennék itt."
Én így működök. :)
a keret anyira nem számít, az a fontos mit érzel közben, és hogy mit vizualizálsz...hiába fehér a keret ha pl közben betegnek érzed magad, vagy döglött macskákon gondolkodsz.
a keret csak segítség, ha anélkül pereg, az jó. a lényeg hogy a negatívat ne negyon vedd többször elő. annak vége, már csak a jót lásd.
szerintem az utolsó válaszolónak van igaza a keretekkel kapcs. is + abban, h a fekete keretes verziót nem kell tovább erőltetni, nem kell részleteiben kidolgozni.
A lényeg a vágyaidra való koncentrálás, és nem agyból, hanem éld át. A lényeg az érzet szerintem, úgy kell érezned, mintha már elérted volna, amit akartál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!