Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mitől jobb az agykontrollnál...

Mitől jobb az agykontrollnál a Theta Healing?

Figyelt kérdés
Azon kívül, hogy elvileg más hullámot alkalmaz. Alfa-theta. Én sikeresen alfàzok, kb 10 éve, sokmindenre jó valóban, nehezen tudom elképzelni, hogy tud újat mutatni. Inkább csak másképp közelíti meg, azt, hogyan tudsz segíteni magadon. Nem lehet, hogy csak újabb bőrt akarnak lehúzni a vonzas témáról.(?)

2015. nov. 22. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Már a vonzás téma is egy újabb bőr volt egy régebbi elgondolásról, ami szintén koppintása volt egy 19. század végi, 20. század eleji elméletnek, és gyakorlatnak. Thétában nem nagyon fog dolgozni senki. Thétában eleve nem nagyon marad tudatos az elme, akinél igen, az sem gyógyít vele. Simán csak jól hangzik hogy tétahíling.
2015. nov. 22. 21:52
 2/7 Missi_Key ***** válasza:
100%
theta egyel közelebb van a tudat alattihoz, de magáról a t. healing ről még nem hallottam.
2015. nov. 22. 22:01
 3/7 A kérdező kommentje:
Kb magamtól, gyerekként jöttem rá, hogyis működik a világ, pozitiv gondolkodás, relaxáció hatása. Utána memtem el ak tanfolyamra, az inkább csak megerősített ebben,. Azóta érdeklődve szemlélem hányan hányféleképpen próbálnak ebből pénzt csiholni, másokon meggazdagodni. Amúgy egy 1000 Ftos könyv is elmagyarázza ennek a lényeget.
2015. nov. 22. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:

thétában képeket látsz, és már tudsz asztrálutazást csinálni, de igazából tényleg nem jó semmire :)

Inkább aludjál, az legalább jó valamire.

2015. nov. 22. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
az első válaszoló milyen 20. sz. eleji elméletre gondol?
2015. nov. 25. 00:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Emil Coué módszerére.
2015. nov. 25. 07:33
 7/7 anonim ***** válasza:
köszi, utánanézek.
2015. nov. 25. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!