Hogyan lehet belőlem látó?
Figyelt kérdés
Most végzem az agykontroll tanfolyamot. Mire összpontosítsak?2015. nov. 3. 10:48
1/22 anonim válasza:
Nyisd ki a szemed. A jövőbe nem lehet belelátni.
2/22 anonim válasza:
Egyél sok répát és rendszeren járja szemésznél.
3/22 A kérdező kommentje:
Nem olyanoktól várom a választ, akik nem hisznek benne. Magamon tapasztaltam és másoktól is hallottam, hogy igenis működik a dolog. Amúgy kösz a válaszokat!
2015. nov. 3. 12:07
5/22 anonim válasza:
Ha erre a kérdésre nem látod a választ, akkor reménytelen a helyzet.
8/22 anonim válasza:
Ha nem születtél képességgel a látásra, akkor örülj a szerencsédnek, hogy nem vagy látó. Ha csak most végezted a tanfolyamot, messze vagy attól az állapottól, hogy képes legyél károsodás nélkül "látni". Mivel ez egy elég erősen módosult tudatállapot, a személyiséged össze is omolhat, ha nem vagy még rá alkalmas. Az agykontroll nem tudom alkalmas e az akaraterő növelésére, és a szellem megszilárdítására, mert ezt nem lehet a tudatalattidba, vagy tudatodba programozva megoldani. Az agykontroll amúgy sem látásra van kitalálva, sokkal prózaibb céljai vannak.
9/22 anonim válasza:
Nem lehet látóvá válni, valaki vagy így születik, vagy nem.Esetleg annyit tehetsz, hogy jobban megpróbálsz odafigyelni a tapasztalataidra, mert elképzelhető, hogy van benned ilyen képesség csak valahogy elsiklasz az információk felett.Nem értelmezed jól amiket "látsz".Összpontosítás sem célszerű, erre nem lehet összpontosítani, mert elég spontán dolog.Vagy jönnek a képek, megérzések, vagy nem....
10/22 anonim válasza:
Agykontrol tanfolyam?
13-17 éves koromig szuper mesteri fokozatot értem el magamtól.
Ha tisztán látó szeretnél lenni írj és segítek. Nagyon könnyü.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!