Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Negatív energia áramlása?

Negatív energia áramlása?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy ismerősömnél, aki a negatív energiáimat "kivezette" belőlem, megtisztított, úgy, hogy a vállamra, tarkómra, hátamra derekamra tette a kezét,és rajta keresztül ment át a negatív energia.

Szeretnék erről többet megtudni, utánaolvasni, de nem tudom, hogy hogyan keressem?

2015. okt. 29. 13:48
1 2 3
 11/21 Amarok Tonrar ***** válasza:

"Ozmium, fogadd már el, hogy az energia szót jelképesen is lehet használni."

Nem jelképes, csak más tartomány, mint amit ő el tud fogadni. Az ő valóságába ez már nem fér bele, ezért mutogatja, hogy ő mivel ért egyet (bár ezredjére már kicsit tolakodás jellegű azért).

2015. okt. 30. 20:50
 12/21 anonim ***** válasza:
Igazából nem kicsit, hanem eléggé nagyon. Ez ilyen KWL szindróma lehet. Kényszeres Wikipédia Linkelés.
2015. okt. 30. 21:44
 13/21 anonim ***** válasza:

az ember és más élőlényekmágneses sugarakat bocsátanak ki, ha az energia áramlásában zavar keletkezik akkor betegség állhat be.

Ezen segíthetnek az ilyesfajta terepauták akik lelkileg rendben vannak ,legfőképp lelki okok esetén. De A gondolatok, érzések is hatnak a lelkiállapotunkra bizonyos szintig szóval lehet hatása ha vki jól képzett ebben a témában , és ha pozitivan állunk az élethez és nem adjuk fel.

2015. okt. 31. 19:23
 14/21 Ozmium42 ***** válasza:
Vajon az utolsó hozzászóló a mágneses sugárzást, és ezzel kapcsolatban az energiaáramlást átvitt értelemben érti? Vagy csak nem tudja miről, miről beszél, de jól hangzik?
2015. okt. 31. 19:47
 15/21 anonim ***** válasza:
Akkor korrigáld az előtted lévő hozzászólását, hogy hogy hangozna helyesen, és akkor mindenki tud tanulni belőle.
2015. nov. 1. 03:04
 16/21 anonim ***** válasza:
pedig igenis jól mondtam:P épp tudományosan mondtam el, sztem belátható h igaz.
2015. nov. 1. 09:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Ozmium, akkor mi a baj a 13. kommenttel?
2015. nov. 2. 18:43
 18/21 Ozmium42 ***** válasza:

Nem létezik olyan, hogy mágneses sugárzás. Elektromágneses van. Erről ennyit, mert mást nem is állítottál róla, csak hogy sugározza a test. Elektromágneses sugarakat tényleg bocsát ki.

Az energiaáramlás pedig mit jelent itt egyáltalán? Csak úgy van értelme, ha olyasmire gondolok, hogy például rossz keringés miatt valamilyen terület nem jut elég vérhez. De ezen a lelki terápia mit segít?

Hogy jött képbe az (elektro)mágnesesség egyáltalán?

2015. nov. 2. 20:30
 19/21 anonim ***** válasza:
A test elektromos vezetőképességének megváltozásáról még nem hallottál betegségek kapcsán? Sok elváltozással járó betegség okoz változást a test érintett területeinek elektromos vezetőképességében. Emellett a pszichés problémák az agy elektromágneses sugárzását is megváltoztatják. Holott szervi elváltozás nincs is. A CT a test különböző szöveteit a vezetőképességük, visszaverésük, és elnyelésük alapján térképezi föl. Tehát a vezetőképességet még diagnosztikában is használják. Szóval az elektromágneses sugárzás a test esetében elég fontos jelenség.
2015. nov. 2. 21:54
 20/21 Ozmium42 ***** válasza:
Nem a "diagnosztikában is", hanem csak a diagnosztikában, mert hogy ez nem kiváltó ok, hanem diagnosztikus tünet. Ezzel nagyjából el is mondtad helyettem, amit akartam. Másrészt vedd észre, hogy megint szó szerinti dolgokról beszélünk, pedig az eredeti felvetés az volt, hogy átvitt értelemben kellene értenem valamit energia alatt.
2015. nov. 2. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!