Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontrollal és vonzással...

Agykontrollal és vonzással lehet elérni mondjuk piros hajat?

Figyelt kérdés

Én hiszek az ilyenekben, középbarna hajam volt és tudatosan söétítettem, most már majdnaem fekete.

a szemem színét is megváltoztattam, mondjuk csak nagyon kicsit lehet látni. Ha sokat gyakorlok, akkor az extrémebb színek is elérhetők.

Ne gywertek a kontajklencsével + a hajfestéssel mert nem akarom festeni, az lenne az igazi, ha ezt természeteresn tudnám elérni.

2015. okt. 28. 16:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

majd meglátjuk sikerül-e;)

persze, egy csomó mindenre fordíthatom az időmet, de engem ez most nagyon érdekel

2015. okt. 28. 18:10
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Ahogy előttem írták a haj színe változhat, de nem hiszem, hogy ennek bármi köze lenne az agykontrollhoz, sokkal inkább a genetikához, mert az idő múlásával a haj szerkezete változik. A szemszínt csak beképzeled magadnak.
2015. okt. 28. 18:25
 23/33 Fish1 ***** válasza:
100%

Pirosat szerintem nem, de vöröset elképzelhető, hogy igen. Domján már sok helyen emlegette azt az esetet, amikor egy embernek az egyik lába rövidebb volt, mint a másik (talán balesetből kifolyólag, erre nem emlékszem), és AK segítségével "meghosszabbította", vagyis ugyanolyan lett, mint a másik.

A vonzásnál úgy működik a dolog, hogy pontosan kell megfogalmaznod, hogy mit szeretnél, ellenkező esetben valaki megdobhat egy piros parókával, vagy véletlen a fejedre ömlik egy bödön festék. :)

Én régebben egy pávatollat akartam bevonzani, de nem fogalmaztam meg, hogy igazi pávatoll legyen, így csak valaki színezőjében szembesültem vele :)

2015. okt. 28. 19:01
 24/33 anonim ***** válasza:
akkor hajrá! ha sikerül küldj képet, jó kis sikersztori lenne
2015. okt. 28. 19:14
 25/33 A kérdező kommentje:

domján előadásában én azt a részt láttam, amikor megőszült a nő, akinek fiatal korában fekete haja volt. agykontrollozott, a feketét programozta be, először vörösödött, aztán fokozatosan sötétedett.

úgyhogy, ha pirosat nem is tudnék elérni, biztos, hogy sötétítettem, ez biztos.!

2015. okt. 28. 19:15
 26/33 A kérdező kommentje:
oki, ha sikerül küldök képet, de szerintem minimum hónapokat kellesz gyakorolnom, hogy láthassam a sötét hajam elnyomná szerintem.
2015. okt. 28. 19:18
 27/33 A kérdező kommentje:

jah és azt kiagytam, hogy erősítettem, egyenesítettem.

most már 1 hét alatt majdnem 1 centit nő, ha sokat foglalkozok vele.:)

2015. okt. 28. 19:19
 28/33 anonim ***** válasza:
Tudsz róla, hogy nyáron mindenkinek világosabb kicsit a haja, mert kiszívja a nap? :)
2015. okt. 28. 20:16
 29/33 A kérdező kommentje:
figyelj oda mit írtam, nyáron nekem sötétedett és azóta is sötétedik. figyelős..-.-
2015. okt. 28. 21:17
 30/33 anonim ***** válasza:

Na én erről még nem is hallottam XD az ők h vilagosbol sötét,v fordítva, gondorbol egyenes stb, de h piros???

Am én sokszor masszirozom a hajtovemnel, és puha kezével fésulkodom, napi 2-3x és havonta 10 cm nő. Plussz teszem is és úgy megjobban látszik. Ja és argán olajos sampont,balzsamot használok, az is segít,és az argán olaj meg a hajtoredezesre is jo.

2015. okt. 29. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!