Agykontrollal és vonzással lehet elérni mondjuk piros hajat?
Én hiszek az ilyenekben, középbarna hajam volt és tudatosan söétítettem, most már majdnaem fekete.
a szemem színét is megváltoztattam, mondjuk csak nagyon kicsit lehet látni. Ha sokat gyakorlok, akkor az extrémebb színek is elérhetők.
Ne gywertek a kontajklencsével + a hajfestéssel mert nem akarom festeni, az lenne az igazi, ha ezt természeteresn tudnám elérni.
majd meglátjuk sikerül-e;)
persze, egy csomó mindenre fordíthatom az időmet, de engem ez most nagyon érdekel
Pirosat szerintem nem, de vöröset elképzelhető, hogy igen. Domján már sok helyen emlegette azt az esetet, amikor egy embernek az egyik lába rövidebb volt, mint a másik (talán balesetből kifolyólag, erre nem emlékszem), és AK segítségével "meghosszabbította", vagyis ugyanolyan lett, mint a másik.
A vonzásnál úgy működik a dolog, hogy pontosan kell megfogalmaznod, hogy mit szeretnél, ellenkező esetben valaki megdobhat egy piros parókával, vagy véletlen a fejedre ömlik egy bödön festék. :)
Én régebben egy pávatollat akartam bevonzani, de nem fogalmaztam meg, hogy igazi pávatoll legyen, így csak valaki színezőjében szembesültem vele :)
domján előadásában én azt a részt láttam, amikor megőszült a nő, akinek fiatal korában fekete haja volt. agykontrollozott, a feketét programozta be, először vörösödött, aztán fokozatosan sötétedett.
úgyhogy, ha pirosat nem is tudnék elérni, biztos, hogy sötétítettem, ez biztos.!
jah és azt kiagytam, hogy erősítettem, egyenesítettem.
most már 1 hét alatt majdnem 1 centit nő, ha sokat foglalkozok vele.:)
Na én erről még nem is hallottam XD az ők h vilagosbol sötét,v fordítva, gondorbol egyenes stb, de h piros???
Am én sokszor masszirozom a hajtovemnel, és puha kezével fésulkodom, napi 2-3x és havonta 10 cm nő. Plussz teszem is és úgy megjobban látszik. Ja és argán olajos sampont,balzsamot használok, az is segít,és az argán olaj meg a hajtoredezesre is jo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!