Agykontrollal és vonzással lehet elérni mondjuk piros hajat?
Én hiszek az ilyenekben, középbarna hajam volt és tudatosan söétítettem, most már majdnaem fekete.
a szemem színét is megváltoztattam, mondjuk csak nagyon kicsit lehet látni. Ha sokat gyakorlok, akkor az extrémebb színek is elérhetők.
Ne gywertek a kontajklencsével + a hajfestéssel mert nem akarom festeni, az lenne az igazi, ha ezt természeteresn tudnám elérni.
Feltétlenül szólj, ha valakit láttál már természetes piros hajjal! (vagy kék, zöld, rózsaszín, stb)
A hajszín egyébként is tud változni valamennyit. Nekem barna hajam van, nyáron világosabb, télen sötétebb... és semmi köze nincs az agykontrollhoz (ha csak...ha csak nem tudatalatti...hahaha) Egy egyszerű, logikus magyarázat van rá, hogy miért.
Felőlem hihetsz benne, de én még nem láttam színváltoztató embert :D fehér emberből nem igen lesz valaki fekete (max barnul a napon), feketébből se fehér (max betegséggel). Vagy nőni, esetleg kisebb lenni, de jó hogy nem mindjárt valami új szervet növesztenél...
Egyúttal az edzőtermek, szépségszalonok, stb csődbe mehetnének...
Agykontrollal izmot növelni :DDD
Felejtsd el! Vagy higgy benne, nekem mind1 csak másoknak ne mond :P Nem tudom naponta hány órát tölthetsz el ezzel, de azt hiszem jobb ha nem tudom...
Bizonyos dolgok elérhetően agykontrollal, de ilyen jellegűek nem
A haj színe normál esetben is változhat, sokaknál változik is, a sötétedés épp a legjellemzőbb természetes változás. Nekem sötétbarna hajam van, kissrácként viszont még szőke voltam. Nem egy ismerősöm tapasztalt hasonlót akár idősebb korban is, hogy idővel sötétebb lett a hajszíne. És sem ők, sem én nem agykontroloztam soha.
Egy korábbi kommentelő említette, hogy még az évszakok, vagyis egész konkrétan a napsütés mennyiségének függvényében is változhat.
Őszintén, aligha az agykontrollal érted el, valószínű pont ugyanilyen lenne most a hajad akkor is ha nem próbálkozol vele
Bár ez kiderülni már nem fog.
De tegyük fel, tényleg lehet sötétíteni a hajad agykontroll segítségével. A testednek viszont akkor is vannak korlátai. Piros haj nem létezik, egyszerűen az emberi test nem képes ilyet növeszteni, sőt, az állatvilágban sem létezik piros színű szőr. Ilyen változást várni, akár agykontrolltól, akár más folyamattól olyan mintha mondjuk négy kart akarnál növeszteni vagy szárnyakat. Irreális.
Ezt csak hajfestéssel érheted el.
Én csak annyit mondok, hogy próbálgasd.
Próbáld meg, és vállald a kockázatokat, hisz így helyénvaló.
Ha piros hajat szeretnél, akkor képzeld el, ahogy a vörös hajszínt termel a tested, és szépen lassan a tövétől elkezdi a hajadat felfelé beszínezni.
Érezd egész nap, hogy piros a hajad, és ha véletlen tükörbe nézel, és nem látod pirosnak, akkor is nézz rá úgy, mintha piros lenne. Meg is dicsérheted magad, hogy milyen szép piros hajad lett. Köszönd meg, hogy ilyen jól áll neked, és érezz hálát azért, hogy ilyen szép piros a hajad.
A lényeg, hogy érezd pirosnak a hajad. Ha elképzeled magad, akkor képzeld el magad piros hajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!