Szerintetek ez jó meditáló zene?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=IskBJf95TCc
Erre szeretnék meditálni, olyan nyugis, ellazít, magamba mélyedhetek. Mit gondoltok? Van meditáló zenére ötletetek?
2015. okt. 20. 19:20
1/8 anonim válasza:
meditációhoz nem kell zene. relaxálni lehet zenére meditációban magadra összpontosítasz és a gondolataidra nem a külvilágra.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor eddig rosszul csináltam. min gondolkodjak a közbeN,
2015. okt. 20. 19:38
3/8 anonim válasza:
Én most telorol sok,így meghallgatni nem tudom. De gondolom nem heavi metált mutatsz, hanem egy megnyugtató lágy zene, az ilyesmi jó hozzá, ha nincs benne kornyika. XD én is zenére meditálni, és nagyon halkan hallgatom. :) nekem segít.
4/8 anonim válasza:
HÁT NEM ! ERRE NE :D
Csak a címből kiindulva se! Már abban van 5 negatív...nincs "nagy baj" csak ezek...
SATANIC RITUAL LUCIFER 666 ILLUMINATI...
Nem ajánlanám az tuti! Még ha lenne ellenségem neki se ezt!
5/8 A kérdező kommentje:
3: Te is zenére meditálni? :)
2015. okt. 20. 19:57
6/8 anonim válasza:
Persze. Mindenkinek máshogy könnyebb. Én elmélyülök a zenéje,egy idő után már nem is hallom, nem is figyelek rá stb,pedig automatikusan lejatsza a listát
7/8 Legoman válasza:
Annyit még a meditációhoz, hogy ne gondolj semmire, teremts csöndet, és arra figyelj. :)
Ha profin csöndet tudsz teremteni, akkor csöndteremtés után meditálhatsz esetleg egy probléma megoldásán vagy akármin.
8/8 Legoman válasza:
A csöndet az elmédben és a fejedben is teremtsd meg. :)
Szóval ne legyenek gondolatok a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!