Agykontrollal lehet izmosodni vagy hízni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 16:25
21/29 anonim válasza:
Igen, mindkettő lehetséges.
Az agykontrollal növeled akaraterődet, hogy sportolj, kondizz.
Ez növeli izomtömeged, a kondozás minősége pedig erődet.
Az agykontrollal növeled akaraterődet, hogy energiadús, zsíros ételeket egyél, a szükségesnél többet, ez hízásodhoz vezet.
23/29 A kérdező kommentje:
Köszi. Betegségnél sikerült tartani az izomtömegem.
2015. okt. 19. 15:51
24/29 mi a fene válasza:
Ha arra gondolsz, hogy minden az agyban dől el, akkor igen. mindent akarni kell, és tenni is érte.
25/29 A kérdező kommentje:
Akkor oké. Ma például olyan jó erőben voltam, hogy dobáltam a súlyokat. Ki vagyok már edzve. XD
2015. okt. 25. 15:50
26/29 Tom Benko válasza:
@19: Ezt a kutatást linkelnéd is?
27/29 anonim válasza:
Rá lehet segíteni. Minél erősebb a hited, annál jobban. Profi sportolóknál és olimpikonoknál pl használják a vizualizáció erejét teljesítményjavításra. Bár az nem konkrétan izomtömeg, de aki hallott már mások sikerélményeiről az tudja, hogy agykontrollal ezekre is lehet hatni.
28/29 anonim válasza:
De ha pl jógikról olvasol sztorikat, lehet hallani nagyon meredek történetekről, hogy miket értek el hit erejével, csak ez egyelőre sokaknak nem reális cél, akkor sem ha tudják, hogy ilyen lehetséges, mert a tudás nem elég, sok tapasztalat kell hozzá. Szóval szerintem próbáld meg edzés mellett, ha 10-20% plusszt ad az az évek alatt akkumulálódik és sztem baromira megérte.
29/29 A kérdező kommentje:
Oké, köszi. :)
2015. nov. 3. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!