Volt már valakinek rossz tapasztalata az agykontrollal kapcsolatban?
A "miről" egy kérdőszó. A kérdőszó milyen mondatra utal? Nyilván kérdő mondatra! A kérdő mondatnak tehetek felkiáltó jelet a végére? Nem! Nem a mondat fajtájával van a gond, hanem a stílusával. Pl. a "Te normális vagy, bmeg?" kifejezés kérdő jellel írandó, de attól még támadó jellegű marad.
Magyar nyelvtan: elégtelen
Az afykontroll inkább csak pszichologia, ugy tálalva hogy diploma nélkül is felfogd.
Az meditáció pedig (és itt nem csak az agykontrollos hanem mindenfajta meditáció) nem ajánlott mindenkinek.
Pl pszichiátriai betegek, skizofrének, epilepsziások nem csinálhatnák.
A szivbetegeknél pedig egy sima mélyebb alvás is lehet veszélyes
Én könyvből "tanultam" az agykontrollt, nem mennék ilyen tanfolyamokra vagy előadásokra a világ minden kincséért sem. Mindenkinek más berendezésű az agya, aki ezt kitalálta, a saját agyából indult ki, mert honnan máshonnan?
Vannak pld. hiszékeny meberek, akiket, ha 50x vernek át, még 51-edszer is "beveszi". Vannak, akiket meg nem lehet, azokra az ilyen agybefolyásoló dolgok nem nagyon hatnak, ha magunknak csináljuk is, csak módjával szabad. A kíníi öngyógyító könyven pld. leírják, hogy akiknek állandó gondolkodó agyuk van - mint nekem is - annak kifejezetten káros pld. a meditáció. Azért jó volt nekem valamennyire, elsősegélynek, de sokáig nem tudtam elmenni benne.
Szóval nem lehet mondani róla, hogy rossz, de csak óvatosan, mint bármilyen agybefolyásoló módszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!