Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Volt már valakinek rossz...

Volt már valakinek rossz tapasztalata az agykontrollal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2015. aug. 12. 18:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Aha. Mert a parasztvakítás kifejezés nagyon illendő kifejezés, igaz? "A te miről beszélsz"... kérdésben nem hinném kivetni valót hagy maga után, nem hallod a hangnememet, hogy mindenáron támadásnak vedd. De egyébként, ha annak szántam volna nem kérdőjelet teszek a végére, hanem felkiáltó jelet az valóban támadás lett volna úgy.
2015. aug. 12. 21:59
 12/20 anonim ***** válasza:

A "miről" egy kérdőszó. A kérdőszó milyen mondatra utal? Nyilván kérdő mondatra! A kérdő mondatnak tehetek felkiáltó jelet a végére? Nem! Nem a mondat fajtájával van a gond, hanem a stílusával. Pl. a "Te normális vagy, bmeg?" kifejezés kérdő jellel írandó, de attól még támadó jellegű marad.

Magyar nyelvtan: elégtelen

2015. aug. 12. 22:23
 13/20 Ducktape válasza:
Igen, ismerősömnek. Mikor ment haza agykontrolról akkor már szinte csak össze vissza feketén látott, azóta megfogadta, hogy többet nem megy.
2015. aug. 13. 07:16
 14/20 Missi_Key ***** válasza:

Az afykontroll inkább csak pszichologia, ugy tálalva hogy diploma nélkül is felfogd.

Az meditáció pedig (és itt nem csak az agykontrollos hanem mindenfajta meditáció) nem ajánlott mindenkinek.

Pl pszichiátriai betegek, skizofrének, epilepsziások nem csinálhatnák.

A szivbetegeknél pedig egy sima mélyebb alvás is lehet veszélyes

2015. aug. 13. 12:56
 15/20 Albertinka válasza:
Én abban látom a legnagyobb veszélyét, hogy hamis illúziókat alakíthat ki arról, hogyan tudod javítani saját egészségedet, pénzügyi helyzetedet stb. Amíg a meditációval oldod a stresszt, vagy koncentrációs gyakorlatokat végzel, esetleg csak kipihened magadat a napi pörgés után, addig nagyon hasznos lehet. De amikor külföldön lakó rákos ismerőst "gyógyítasz" vagy a gyors meggazdagodásról programozgatsz, akkor az már vakvágányon vagy, nagyon messzi a valóságtól.
2015. aug. 16. 08:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Aki úgy programozza az elméjét, hogy közben nem veszi figyelembe a karma és elméje működésének módját, az előfordulhat, hogy hosszabb távon a diliházban találja magát.
2015. aug. 16. 09:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Én könyvből "tanultam" az agykontrollt, nem mennék ilyen tanfolyamokra vagy előadásokra a világ minden kincséért sem. Mindenkinek más berendezésű az agya, aki ezt kitalálta, a saját agyából indult ki, mert honnan máshonnan?

Vannak pld. hiszékeny meberek, akiket, ha 50x vernek át, még 51-edszer is "beveszi". Vannak, akiket meg nem lehet, azokra az ilyen agybefolyásoló dolgok nem nagyon hatnak, ha magunknak csináljuk is, csak módjával szabad. A kíníi öngyógyító könyven pld. leírják, hogy akiknek állandó gondolkodó agyuk van - mint nekem is - annak kifejezetten káros pld. a meditáció. Azért jó volt nekem valamennyire, elsősegélynek, de sokáig nem tudtam elmenni benne.

Szóval nem lehet mondani róla, hogy rossz, de csak óvatosan, mint bármilyen agybefolyásoló módszert.

2015. aug. 19. 10:18
 18/20 anonim válasza:
Én Domján Lászlónál végeztem az alapfokú tanfolyamot, majd elvégeztem a felsőfokot, ultra szemináriumot és különböző külföldi előadók előadásait is. El kell mondjam, hogy egyrészt semmi kamu nincs benne és akkor is működik, ha valaki nem hisz benne. Nagyon is jó módszer, hogy az ember megtanuljon használni a lehetséges agykapacításából plusz pár százalékot, mert az átlag embereknél egy jóval 10% alatt van és mivel az agyunk irányít minden működést az életünk során, így igen is fontos, hogy saját magunk irányítsuk az életünket és ne mások tegyék azt velünk. Én az állatokkal való kommunikációt is kipróbáltam és az is tökéletesen működik, igaz nem összesen egyetlen egy programozással, hanem kicsit több időt kell szánni rá. Pl. az a kutya amelyik mindenkit megugatott veszettül, 2-3 agyi üzenet után engem nem ugatott meg többé, de üzentem a hangyáknak is, hogy ha a teraszról bejönnek a nappalimba, akkor bántani fogom őket és azt nem szeretném, úgy hogy maradjanak távol és ha hiszitek, ha nem, 1 hét napi 3 programozás után többé egyetlen egy sem jött be a lakásomba és azóta sem próbálkoznak, pedig ez már évekkel ezelőtt volt. Szóval akinek fontos, hogy használja az agyát, nekik melegen ajánlom, a gyermek agykontroll pedig még ennél is fontosabb, mert a gyermekek agya sokkal fogékonyabb és segítségével sokkal sikeresebb felnőttek válhatnak belőlük!
2015. aug. 20. 13:44
 19/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell messziről elkerülni az agykontrollt.Régebben bűnnek tartotta az egyház.Már nem. Már az egyház sem oly vaskalapos e téren hisz a tanfolyamon is mondták és az agykontrollos könyvben is olvastam hogy a katolikus papoknak IS tanítják.Hiszek én is Istenben de nem attól nyugszol meg tartósan hogy adományozol a menekülteknek.Sőt inkább felzaklat mert azt érzed hogy kihasználnak.Nyilván van rendes ember is köztük de úgy tűnik ha ez az egész így megy tovább akkor nagy veszély leselkedik ránk !A Lánchidat érdemes hallgatni!Igaz magyar emberek telefonálnak be.Az adományozás része a beírónak nem ideillő ,kissé stréberségnek érzem.Magyarország a történelem folyamán mindig kikapott,szegény kis hazánkat mennyien kihasználták!Most meg adományozzunk csak rendszeresen aztán a menekült meg szépen lelegeli a becsületes gazdálkodó egész évi munkáját sőt jutalmul még bele is piszkít a veteményesekbe!Nem tiszteli a mi szokásainkat,ordenáré módon viselkedik!Na szép!
2015. aug. 25. 11:34
 20/20 anonim válasza:
Ha már mise:Sztem nem elég ha misére jársz rendszeresen jógyerek módjára,ez kissé bigottság ízű.Attól még nem változik semmi,csak ha beengeded ŐT a szívedbe.Amugy Pl:a ref.,ev.istentisztelet sztem sokkal közérthetőbb ,többnyire tartalmasabb, hosszabb,nincs tele figyelemelterelő szertartásokkal,nem visszhangzik, amitől szinte semmit sem lehet érteni az egészből és nem kell folyamatosan szájról olvasni emiatt.
2015. aug. 25. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!