Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan találjam meg az ikerlel...

Hogyan találjam meg az ikerlelkemet?

Figyelt kérdés
Olvastam róla egy oldalon.

2015. júl. 19. 11:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként ha ilyen ikerlelkes baromságokban hiszel, akkor nem vagy érettebb a korodnál. Illetve akkor sem, ha érettebbnek hiszed magad a korodnál.
2015. júl. 19. 17:52
 12/17 Fish1 ***** válasza:

Szia,

Én ebben az ikerlélek dologban nem hiszek, legalábbis amiket a neten írnak róla. 2 lélek sohasem lehet egyforma, ez alapból kizárja az "iker" kifejezést.

Olyan viszont van, hogy a lélektársaidat találod meg. Ez általában maximum 4-5 embert takar, akik életed során nagyon közel fognak állni hozzád. Ezek lehetnek szülők, szerelmek, rokonok, vagy barátok akár. Megtalálni szerintem nem tudod őket úgy, hogy célzottan keresgélsz, hanem majd akkor fognak az életedbe jönni, amikor itt van az ideje. Ezeket a dolgokat nem lehet siettetni.

Fiigyelj oda a szinkronicitásokra ("véletlen egybeesések"), ezek mind elvezetnek valahová, nem kizárt, hogy az egyik lélektársadhoz.

Ha érdekel a téma és szeretsz olvasni, akkor ajánlom Michael Newton - Lelkünk útja című trilógiáját. Ebben a doki hipnózisban vitte vissza az embereket előző életeikbe, és az életek közötti életbe, rengeteg hasznos dolgot megtudhatsz belőle, többek között a kérdéseddel kapcsolatban is.

2015. júl. 19. 18:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó :) hasznos info. Te utolsó előtti, mások tartanak érettebbnek a koromnál, ha tudni szeretnéd ;)
2015. júl. 19. 19:01
 14/17 anonim ***** válasza:

"Olvastam róla egy oldalon."

Ennek alapján mered tudónak hinned magad?

Honnan tudod, hogy az az abszolut igazság, amit azon az egy oldalon olvastál?

.

Ha nem gyerek vagy, hanem tényleg érettebb a korodnál, akkor ezt megérted:

"Minden tézis magában hordja antitézisét, mígnem feloldódnak a szintézisben!"

Ehhez egy oldalon olvasás kevés.

2015. júl. 23. 18:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Azóta már számos oldalon olvastam érdekesebbnél érdekesebb tényeket és infókat. Egy szakember is mondta minap, hogy van ilyen, hogy ikerlélek és nem szélhámos, mert rokonom :) szóval nevezzetek éretlennek néhányan, de azért tudnotok kell, hogy nem vagyok "amatőr" ebben a kategóriában.
2015. júl. 24. 22:43
 16/17 anonim válasza:

Keresd meg instgramon ha meg van szolj nekem kovetni fogom.:)

Csak hulyulok hat ebben nem tudok segiteni lehet hogy egy masik dimenzioban szuletett le.

2015. júl. 29. 17:08
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó. Nincs instagrammom xD viccnek is rossz... De az lehet, h másik dimenzióban él.
2015. júl. 29. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!