Valakinek van tapasztalata ezzel?
Haverom járt agykontrollra ha jól emlékszem fél évig. De mostanra nem tudná megmondani mit köszönhet ennek a kúrzusnak... Annyira általános dolgokról beszéltek neki, hogy csak bólogattam, hogy ez igen tök, normális, általános, nem értem minek kell erre külön eljárni...
Az egész lényege hogy másképp gondolkozz, de ha nagyon akarod az neked is megy. És hogy függ össze ezzel a pénisz? Gondolom a reklám, meg a kicselezés.
Ha most poénosra venném a figurát, azt mondanám, mindenkinek sikerült már ez, aki még kisfiú korában kezdte az agykontrollt. (Tény ,h azóta megnőtt neki.)
De amúgy meg elvileg bármi elérhető, csak hát a karma adja a lehetőségek kereteit...
Sajnos rengeteg a troll az oldalon, ez is igaz. Én is van, hogy én is poénkodom, de nem rossz szándékkal. (Kivéve, ha értelmetlen az adott kérdés. De e kérdés nem értelmetlen.)
# 8
Köszönöm, ez sokat segített!
na valakinek törölték a kommentjét úgyhogy ma 15:42
Köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!