Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valakinek van tapasztalata ezzel?

Valakinek van tapasztalata ezzel?

Figyelt kérdés
Agykontrollról van szó. Az lenne a kérdésem, ha valaki jártas benne annak sikerült e már megnövesztenie a péniszét ezzel a módszerrel?
2015. jún. 25. 15:16
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Ez most azt jelenti, hogy szerinted az agykonrtoll arra való hogy megnöveljük az agyunk térfogatát?
2015. jún. 25. 15:25
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze, nekem már 34 centi vastagra nőtt, de a doki azt mondta hogy mehet vissza fele is, úgy hogy most megint próbálkozok. :s
2015. jún. 25. 15:26
 3/12 A kérdező kommentje:
Atyaúristen mi lett ebből az oldalból..
2015. jún. 25. 15:29
 4/12 anonim ***** válasza:
Baromság. Agymosás, nem agykontroll.
2015. jún. 25. 15:31
 5/12 A kérdező kommentje:
De ezt honnan tudod? Csomó ember mondta már hogy mik sikerültek nekik
2015. jún. 25. 15:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Haverom járt agykontrollra ha jól emlékszem fél évig. De mostanra nem tudná megmondani mit köszönhet ennek a kúrzusnak... Annyira általános dolgokról beszéltek neki, hogy csak bólogattam, hogy ez igen tök, normális, általános, nem értem minek kell erre külön eljárni...

Az egész lényege hogy másképp gondolkozz, de ha nagyon akarod az neked is megy. És hogy függ össze ezzel a pénisz? Gondolom a reklám, meg a kicselezés.

2015. jún. 25. 15:41
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha most poénosra venném a figurát, azt mondanám, mindenkinek sikerült már ez, aki még kisfiú korában kezdte az agykontrollt. (Tény ,h azóta megnőtt neki.)

De amúgy meg elvileg bármi elérhető, csak hát a karma adja a lehetőségek kereteit...

Sajnos rengeteg a troll az oldalon, ez is igaz. Én is van, hogy én is poénkodom, de nem rossz szándékkal. (Kivéve, ha értelmetlen az adott kérdés. De e kérdés nem értelmetlen.)

2015. jún. 25. 15:42
 8/12 A kérdező kommentje:

# 8

Köszönöm, ez sokat segített!

2015. jún. 25. 15:49
 9/12 A kérdező kommentje:

na valakinek törölték a kommentjét úgyhogy ma 15:42

Köszi :D

2015. jún. 25. 15:51
 10/12 anonim válasza:
A pénisz 24 éves korig nő. Addigra megjön az eszed, másképp gondolkodsz, nyilván azért nem nő tovább.
2015. jún. 25. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!