Már nagyon sokszor néztem a Titok filmet, értem is, de mégsem jutok el a megvalósításig, mit tehetnék?
Annak a filmnek kb. 0,5% a mondanivalója, és ha azt értenéd akkor megvalósulna.
Félszer néztem meg, és megértettem, nem a film fog "sikeressé" tenni, hanem én magam a saját hozzáállásom felülvizsgálatával.
Ne nézegesd, tegyél valamit amitől előbbre jutsz!
Felejtsd el! Ebből csak a könyv író vonzott be pénzt a hiszékenyek miatt! Ha valamit akarsz tegyél érte, nem hullik semmi az öledbe.
- Miért másolja le sok kommentelő egymás után ezt a mondatot? Önálló alkotás nincs?
Felejtsd el! Ebből csak a könyv író vonzott be pénzt a hiszékenyek miatt! Ha valamit akarsz tegyél érte, nem hullik semmi az öledbe.
#12-es: az önálló gondolatunk az hogy a fenti mondatban minden benne van, felesleges újrafogalmazni, viszont nem lehet elégszer leírni. :)
Sikeresség a valóságban:
Elképzelés --> Cselekvés --> Eredmény
Sikeresség az ezotéria szerint:
Elképzelés --> Semmittevés, álmodozás, hülyeségekről hablatyolás --> Eredmény (?!)
Ennyi lenne röviden a lényeg.
Senki nem mondta a Titok filmben, hogy ne dolgozz a céljaidért, ne cselekedj vagy hasonló baromságok. Ők olyan elveket, technikákat tanítanak amelyekkel gyorsíthatod, tudatosan irányíthatod a fejlődésed.
Kedves kérdező, szerintem írj egy-két konkrét példát, hogyan próbáltad, akár ide, akár privátban is, úgy könnyebb kideríteni, hogy mi a "gond" nálad. :)
Ahogy egy nagy ókori görög gondolkodó mondotta volt:
"Felejtsd el! Ebből csak a könyv író vonzott be pénzt a hiszékenyek miatt! Ha valamit akarsz tegyél érte, nem hullik semmi az öledbe."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!