Mi a különbség az agykontrollos technikák és a hipnoterápia között? Gyermekkori emlékeket mivel lehet előhívni?
bocs, ez nem lesz kedves. de így viszont először pszichológushoz menj. teljesen más hipnózissal előhozni egy olyan emléket amire csak nem emlékszel mert elfelejtetted. de ha traumás vagy és elfojtod, azt előbb meg kell tanulnod hogyan dolgozd fel. eleve ha nem is azért felejtetted el mert olyan a memóriád, hanem mert elnyomtad annak oka volt, és ott az elnyomást kell megszűntetni, különben ki tudja hogy fog rád hatni pszichológiai értelemben.
8 évesen voltam először gyereken utána többször felnőttön, most 20+ vagyok
azért nem mert lusta személyiség vagyok, és mert volt egy két dolog ami nem sikerült -ma már tudom miket rontottam el- de akkor kudarcnak éltem meg és nem tudtam hinni sokáig magamban..
csak pár dologra tudom egyenlőre..pl ha valamikor komolyan fel akarok ébredni és nem csak műszájból, akkor az mindig sikerül. vagy hogy késsen a tanárom is ha én kések, eddig ez is bejött többnyire. amikor egyszer kétszer nem akkor nem is hittem nagyon benne mivel kb 1,5 órát kellett volna a tanárnak is késnie a 2órás előadásáról :D...más hirtelen nem ugrik be, nehezen veszem rá magam erre, mert én sok dolgot haladó szinten kezdek és megy, ez meg nem olyan hogy stabil alapok nélkül bele lehessen ugrani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!