Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan álmodjak egy álmot...

Hogyan álmodjak egy álmot valóságosra? (+18)

Figyelt kérdés
Pl ha szexet álmodok, hogyan álmodjam úgy mintha tenyleg ott lennek? Illetve hogyan erjem el hogy szexről álmodjak,egy adott fiuval?

2015. jún. 11. 23:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Az álom nem a valóság.

Egyébként meg ne maszturbálj úgy pl.

2015. jún. 11. 23:32
 2/12 anonim ***** válasza:
49%

Nem szükséges az hogy alvás közben, tehát hogy álomban éld át amit el szeretnél érni. Bőven elég ha ágyon fekve és nagyon ellazult állapotban éled át azt amit a valóságban is szeretnél. Úgy kell átélni mint ami a jelenben már meg is valósult.

Valaha még híre sem volt az Agykontrollnak, de én így vonzottam be életembe egy szerelmet. Nem tudatosan csináltam, csak álmodoztam róla ellazulva. Okát sem tudtam hogy miért. Aztán néhány hét vagy hónap múlva azt vettem észre hogy a valóságban történik mindaz. Pont abba a városba tanultam tovább főiskolára ahol a lány lakott. A többi jött magától. És miután minden megvalósult, csak akkor döbbentem rá hogy hisz én ezt mind pont így képzeltem. Aztán elém került az Agykontroll című könyv. Ami eléggé meglepett amiért arról szólt hogy agyunkat nem csak biorobotkodásra használhatjuk hanem teremtő gondolkodásra is. Meggyőződésem hogy az állatok többsége mindezt alkalmazza is, csak mi rohanó emberek véljük tudománytalan ezoterikus dolognak. Tudom hogy egy éhes házimacska agyában egy szürke egér képe jelenik meg. "Éhes disznó makkal álmodik". Tartja a népi mondás, nem véletlenül.

2015. jún. 11. 23:42
 3/12 anonim ***** válasza:
50%

Adok hozzá zenét (poén):

https://www.youtube.com/watch?v=TIx8Ukib2C8

2015. jún. 12. 00:12
 4/12 anonim ***** válasza:

Tényleg, nagyon fontos lenne neked, hogy álom legyen ?

Ha igen, miért ?

2015. jún. 12. 01:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg próbáld meg azt, hogy alvás előtt folyamatosan, erősen arra gondolsz, amiről álmodni akarsz... csak ne "fajuljon" maszturbálásig. :D
2015. jún. 12. 01:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Lányok komolyan vágynak ilyenre vagy ez valami vicc?

Egyébként a valóságtesztet javaslom, sok embernek működött, nekem eddig csak 1x de az egész komoly volt, bár én nem szexeltem még tudatosan álmomban. Sok sikert!

2015. jún. 12. 01:54
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
Segítsek valóra váltani az álmodat?
2015. jún. 12. 06:52
 8/12 anonim ***** válasza:
50%
inkább a valóságot éld át, semmi értelme álmodozni, ha kell a fiú tegyél érte!
2015. jún. 12. 11:06
 9/12 Legoman ***** válasza:
100%

Tanulj meg tudatosan álmodni.

A net is tele van különböző ötletekkel, módszerekkel, amik a hasznodra válhatnak. :)

2015. jún. 12. 13:52
 10/12 anonim ***** válasza:

OFF: Sziasztok újra itt!

Kedves kérdező, a mágianak kétféle útja van. A fekete és a fehér mágia. A fekete mágia egyik ismérve, az, hogy nem tartod tiszteletben a másik személy akaratát. Átültetve a te példádba, hogy éreznéd magad, ha pl egy 80 éves pedofil tenné fel ugyanezt a kérdést, mert veled akar álmában/valóságban szexelni.

Amúgy, tudom ódivatú vagyok, de mi lenne ha nem odamennél hozzá, s megmondanád, hogy tetszik.

(Kedves kérdező, nem fogok visszalapozni a kérdéshez, mert túl sok itt a kötekedő, materiális szemléletű ember, s nem szeretnék senkivel sem vitázni, így ha úgy érzed reagálnál a válaszomra, nyugodtan írhatsz privátot. Ha a kérdés már eleve provokatív volt s én naivan komolyan vettem, akkor Én kérek elnézést, s csak ignorálja a válaszomat. Kedves szkeptikusok, ennek a fórum-kategóriának az a neve, az, hogy ezotéria, így a kérdezők valószínűleg , nem racionális szempontból is szeretne a kérdésre választ kapni. A válaszaim nem a tudomány mai állását tükrözik.)

2015. jún. 12. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!