Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Egy konkrét állás bevonzása...

Egy konkrét állás bevonzása hogyan?

Figyelt kérdés
A segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy konkrét munkahely, (már meghallgatáson is voltam) ahová mindennél jobban szeretnék bekerülni. De! Úgy érzem, hogy szükségem van még egy kis rásegítésre. Hogyan tudnám méginkább bevonzani, hogy rám essen a választás? Írjak listát, vagy mit csináljak?
2015. máj. 27. 14:52
 1/5 anonim válasza:
27%

A WC-n ülve erősen koncentrálsz. Aztán csak úgy kipottyan majd a megoldás!

Sziszifuszi András, táltos/tisztánlátó/rezgésmester/nyugdíjas villanyszerelő

2015. máj. 27. 15:35
 2/5 anonim válasza:
24%

Miután kitrollkodtam magam, szeretném megjegyezni, hogy valójában elszomorít a dolog, hogy ennyire tanácstalan, hiszékeny és tudatlan vagy :(

Sok erőt kívánok az élethez, remélem összejön a hőn áhított állás mindenféle légbőlkapott hókuszpókusz nélkül is.

2015. máj. 27. 15:37
 3/5 Legoman ***** válasza:

A tudatalatti nem ismeri a "nem" szót. Mikor azt mondod, hogy nem akarok ide bekerülni, akkor valójában az elméd úgy fogja fel, hogy beakarsz ide kerülni stb.

Ha biztos vagy a sikerben, biztos vagy abban, hogy téged oda felvesznek, és van hited benne, hogy bekerülsz, akkor nincs mitől félned.

Ne aggódj, ne gondolj olyanra, hogy mi lesz ha nem vesznek fel stb. kérdésekre, mondatokra, hanem olyanokra gondolj, hogy nagyon jól sikerült a meghallgatás, és biztos, hogy bekerülök.

Sőt már fogd fel úgy, hogy tiéd az állás. Érezz hálát érte, és köszönd meg, mintha már megkaptad volna. :)

Sok sikert kívánok az új munkádhoz! :)

2015. máj. 27. 17:40
 4/5 anonim ***** válasza:
SOS!! Tegnap feladtam egy lottószelvényt, már voltam meghallgatáson is, hogy tudnám bevonzani az ötöst?
2015. máj. 27. 22:06
 5/5 anonim ***** válasza:
és a főnököd lesz a pàrod megjosolom neked sőt màrk lesz a neve..persze ez nem az eredeti csak utoneve.
2015. máj. 28. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!