Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ideális társ bevonzása, segítség?

Ideális társ bevonzása, segítség?

Figyelt kérdés

Kérlek titeket csak olyan írjon aki hisz benne vagy/és van tapasztalata.

Szeretnék megpróbálkozni az ideális társ bevonzásával. Azt hallottam az a jó, ha minél pontosabban képzeljük el. Van ezek szerint arra is lehetőség ha mondjuk van egy híres ember aki külsőleg megtestesíti azt aki nekem tetszene és rá gondolok, elképzelt tulajdonságokkal és akkor találok olyan embert aki úgy fog kinézni? Félre ne értsetek, nem egy híres embert akarok bevonzani, csak valakit aki hasonlóan néz ki :) Lehetséges ez?

2014. nov. 25. 17:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

Figyelj, én félig hiszek benne, szóval írok.

Szerinted...csak egy feltevés. Tegyük fel, hogy az egész világon nincs olyan, aki hasonlítana arra, akit te szeretnél. Akkor ha működne ez a bevonzás, szerinted létrejönne egy ilyen ember, akinek az az életcélja, hogy megtaláljon téged?

Látod mennyire értelmetlen az egész, ha logikusan belegondolsz, nem csak mész előre fejjel a falnak?

2014. nov. 25. 18:13
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

Az ördögöt akarod bevonzani...

Egyáltalán nem foglalkoztam ezzel a buta témával, de úgy tudom, hogy a vonzásnak az a lényege, hogy bemeséled magadnak, hogy milyen vagy és olyannak fog érzeékelni a környezeted, mert olyanná leszel.

Nem kívánság műsor.

2014. nov. 25. 18:13
 3/14 A kérdező kommentje:
Ok, de ugye elméletileg meg teremted a társad, egyébként meg nagyon sok olyan ember van a földön aki hasonlít külsőleg egy másikra, nem? :) Mármint nem pont ugyanolyan, de pl arra gondolok, hogy kék szem, karakteres arc, sötét haj, stb... Szóval ez sok mindenkire ráillik.
2014. nov. 25. 18:18
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Megvan a pasid:)

[link]

2014. nov. 25. 18:30
 5/14 anonim ***** válasza:

Én itt már láttam erről mindenfélét. Van aki azt írta, hogy részletesen kell a külsőt is meghatározni, van aki szerint épphogy nem kell. Ott azt írták, hogy minden szempontból legyen vonzó, és minden szempontból tegyen boldoggá. Ha boldoggá tesz, mindegy a szem/ haj, vagy ilyesmi. Olyan pedig nincs, hogy jó a belső, csak nem tetszik a külseje, mert akkor már eleve nem vonzó számodra minden szempontból. Ugye?

De hogy működik-e ez az egész, abban nem tudok segíteni.

2014. nov. 25. 18:48
 6/14 anonim válasza:

Nekem van egy rövidebb meditációm, amit elszoktam mondani esténként.

Egyelőre nekem még nincs fejlemény, de sokszor kihagyom, az lenne a lényeg, hogy minden nap elmondod és akkor elvileg pár hónapon belül sikerül bevonzanod a párodat.

Ha érdekel írj üzenetet.

2014. nov. 25. 19:20
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha konkrét személyre koncentrálsz, akkor őt vonzod be.

Nekem csak annyi kérésem van, hogy ne Justin Bieberrel kísérletezz, nehogy... Szóval érted. ;)

2014. nov. 25. 19:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Még véletlenül se szeretnék több Justin Biebert erre a világra :) Bár ha engem kérdeztek akkor elég sok futkozna belőle, mert sokan oda vannak érte. Akkor ez most hogy is van?
2014. nov. 25. 19:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Higgadj le! Tök mind1 mit képzelsz el. A számodra spirituálisan tökéleteset fogod vonzani ami nem feltétlenül fog egyezni az egód elképzelésivel. De természetesen lehet hogy igen. Majd kiderül. De a magánynak is van funkciója....
2014. nov. 25. 23:45
 10/14 anonim ***** válasza:
10%
Már előre sajnálom szegény flótást.
2014. nov. 26. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!