Van itt olyan ember, akinek nyitva van a harmadik szeme? Mesélnél róla? Tanácsot szeretnék!
Azt mondjàk, hogy az embernek kicsi korban nyitva van a harmadik szeme! Èn hiszek benne nagyon, hiszen nekem is vannak "èlmènyeim ezzel kapcsolatban! Màra màr bezàrult, hiszen mindjàrt 30 èves leszek, deszeretnèm újra kinyitni! Azt mondjàk, hogy csodàlatos dolog, de èn mègis fèlek attól a rèszètöl, hogy szellemeket fogok làtni! Kiskoromban sem voltak jó èlmènyeim, mindíg fèltem! Sokszor làttam estènkènt kígyókat, bogarakat a falon màszkàlni, de tele volt az egèsz fal velük, illetve egy katonàt, aki be akart ugrani az ablakomon, ès tõle is fèltem! Sokszor làttam öt is! Mit jelenthet ez? Mi a garancia, hogy ha megnyílna a harmadik szemem, akkor nem ilyesmi borzalmakat làtnèk?
HITETLENEK NE ÍRJANAK! NORMÀLIS VÀLASZOKAT KÈRNÈK, MERT NEKEM EZ FONTOS!!!
Huo Xianren
Te nagyon értesz a témához!Mit tudnál mondani a thoh gyakorlathoz?
Amit olvastam róla az is azt taglalja hogyan nyisd meg a csakrát. A csakra nyitva van. Az észlelés fejlesztése nem a csakra kinyitásával függ össze, hanem a tudat állapotával.
A mantrák vallási meditációra valók, olyanok mint a keresztény imák. Ha nem vagy az adott vallás követője, maximum a hangok által keltett nem irányított hatást érhetsz el, ami egyfelől nem túl hatékony, másfelől elég veszélyes.
Én 26 vagyok, tavaly kint voltam nepálban. Rizsen és zöldségeken éltem 2 hónapig. :D Ott találkoztam először a hangtálas kezeléssel. Egy guru csinálta, és mikor összhangba hozta a csakráimat, láttam a saját aurám. Másokét is látom, de nem mindenkiét, van akinek nagyon kicsi az energia teste, ők általában másoktól szívják el. Ezt persze fejleszteni lehet, meditálj sokat, én is azt csinálom. Rengeteg dologra megtanít. Ezen az oldalon pedig sok új infó van: [link]
Ha kérdésed van írj privátba. Szívesen válaszolok.
Nagyon köszönöm a hasznos vàlaszokat! Sokat segítettetek, hogy most màr ne fèljek annyira!
Aki talàlkozott szellemekkel, mit tapasztalt!? Úgyèrtem, milyen volt, mi törtènt, kèrt e segítsèget töled ....stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!