Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Van itt olyan ember, akinek...

Van itt olyan ember, akinek nyitva van a harmadik szeme? Mesélnél róla? Tanácsot szeretnék!

Figyelt kérdés

Azt mondjàk, hogy az embernek kicsi korban nyitva van a harmadik szeme! Èn hiszek benne nagyon, hiszen nekem is vannak "èlmènyeim ezzel kapcsolatban! Màra màr bezàrult, hiszen mindjàrt 30 èves leszek, deszeretnèm újra kinyitni! Azt mondjàk, hogy csodàlatos dolog, de èn mègis fèlek attól a rèszètöl, hogy szellemeket fogok làtni! Kiskoromban sem voltak jó èlmènyeim, mindíg fèltem! Sokszor làttam estènkènt kígyókat, bogarakat a falon màszkàlni, de tele volt az egèsz fal velük, illetve egy katonàt, aki be akart ugrani az ablakomon, ès tõle is fèltem! Sokszor làttam öt is! Mit jelenthet ez? Mi a garancia, hogy ha megnyílna a harmadik szemem, akkor nem ilyesmi borzalmakat làtnèk?

HITETLENEK NE ÍRJANAK! NORMÀLIS VÀLASZOKAT KÈRNÈK, MERT NEKEM EZ FONTOS!!!

2015. máj. 14. 22:56
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Remèlem èrthetö voltam!
2015. máj. 15. 09:49
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem azért félsz a szellemektöl mert a média és sok más ember belédtáplálta, hogy ök gonoszak és direkt azért léteznek, hogy az élök ijesztgetésével foglalkozzanak. Ez nem igaz, ugyanis ök energiával "táplálkoznak". Tehát ha te félsz tölük, azt ök megérzik, mert erös negatív energiát termelsz így. Minél jobban félsz, ök annál közelebb jönnek és "táplálkoznak az energiádból". Fontos tudnod, hogy nem tudnak téged fizikailag bántani, csakis mentálisan lehetnek rád hatással, de azt is csak akkor, ha érzik az irántuk való félelmednek a legapróbb jelét is. Ne félj tölük, nincs miért.
2015. máj. 15. 10:08
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Vègülis igazad van, hiszen valamikor ök is emberek voltak! Emlèkszem, amikor a nagypapàm meghalt, èn nagyon kikèszültem, mert imàdtam! 3 napig fel sem keltem az àgyból csak sírtam! Aztàn àlmodtam vele! Azt mondta, hogy nyugodjak meg, hiszen ö mostmàr vègre jól van, màr nem fàj neki semmi! Letèpte magàról ezeket a làncokat! Azt is mondta, hogy mondjam meg a mamànak is ezt! Akkor nyugodtam meg, nem sírtam többet! Hiszem, hogy ez nem csak àlom volt, hanem tènyleg ö làtogatott meg! Lehet nem birta tovàbb nèzni, hogy szenvedek! Töle sem fèltem! Csúnya sem volt, hanem inkàbb jól nézett ki, kb 20 èvvel fiatalabbnak làttam! Szegèny az utolso èveiben nagyon rosszul volt, ràkban halt meg!
2015. máj. 15. 10:22
 14/21 anonim ***** válasza:
53%
Nem boldogabbak, mint te, vagy én. A tisztánlátás nem ad boldogságot, csak lehetőséget, hogy tágabb ismeretekre tegyél szert. Látni valamit, és megérteni nem ugyanaz. Attól, hogy képessé válsz az elméd által érzékelni, nem leszel boldogabb. A születésüktől érzékeny emberek például kifejezetten terhesnek tudják érezni az adottságukat. Az elme érzékenysége, ha nem egy hosszas felkészülési folyamat részeként fejlődik ki, akkor inkább teher, mint előny. Segíteni csak akkor fogsz tudni bárkinek is ezzel, ha nem csak látsz, hanem értesz is, és áldásként is csak akkor leszel képes felfogni a képességet. Valóban megvan a képességed, hogy ezt az érzékelést kifejleszd, mert minden ép aggyal, és elmével rendelkező ember képes rá, ha tesz érte. Általában azok, akik a szellemi fejlődést tűzik ki életcéljuknak nem koncentrálnak kizárólag a szellemi észlelés javítására, ez a fejlődésükkel együtt automatikusan, vagy mellékesen kisebb lépésekkel alakul ki. Így zárják ki a veszélyt, hogy a szellem olyasmivel találja magát szembe, amit még nehezére esne feldolgozni. Az sem mindegy, miért akar az ember ilyen képesség birtokába jutni. Ez a képesség is olyan, mint bármely készség, amit gyakorlással lehet fejleszteni. Mindig van hová fejlődni, de a legtöbben elakadnak, amint valami látható eredményt érnek el, és azt hiszik, már mindent látnak. Ezért van az, hogy a legtöbben, akik észlelik az aurát csak egyetlen, általában valami általános, és alacsony színt látnak benne, ahelyett, hogy a teljes dinamikus testet, és burkot látnák. Ha csak a látás élménye a cél, akkor nem érdemes hozzákezdeni. Ha van egy célod, és ahhoz elengedhetetlen a fejlett észlelés, akkor érdemes csak belekezdeni.
2015. máj. 15. 10:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Így van, valamikor ök is emberek voltak. Akkor ez az emlék jusson mindig eszedbe mikor úgy érzed, hogy szellem van a közeledben. Kívánj neki jó utat a fénybe és békén fog hagyni. Így nem lesz semmi baj ha a harmadik szemed aktivizálásakor találkozol egy-kettövel :-)
2015. máj. 15. 10:49
 16/21 anonim ***** válasza:

Huo Xianren

Te nagyon értesz a témához!Mit tudnál mondani a thoh gyakorlathoz?

2015. máj. 15. 11:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Amit olvastam róla az is azt taglalja hogyan nyisd meg a csakrát. A csakra nyitva van. Az észlelés fejlesztése nem a csakra kinyitásával függ össze, hanem a tudat állapotával.

A mantrák vallási meditációra valók, olyanok mint a keresztény imák. Ha nem vagy az adott vallás követője, maximum a hangok által keltett nem irányított hatást érhetsz el, ami egyfelől nem túl hatékony, másfelől elég veszélyes.

2015. máj. 15. 12:49
 18/21 anonim ***** válasza:

Én 26 vagyok, tavaly kint voltam nepálban. Rizsen és zöldségeken éltem 2 hónapig. :D Ott találkoztam először a hangtálas kezeléssel. Egy guru csinálta, és mikor összhangba hozta a csakráimat, láttam a saját aurám. Másokét is látom, de nem mindenkiét, van akinek nagyon kicsi az energia teste, ők általában másoktól szívják el. Ezt persze fejleszteni lehet, meditálj sokat, én is azt csinálom. Rengeteg dologra megtanít. Ezen az oldalon pedig sok új infó van: [link]

Ha kérdésed van írj privátba. Szívesen válaszolok.

2015. máj. 15. 21:25
 19/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a hasznos vàlaszokat! Sokat segítettetek, hogy most màr ne fèljek annyira!

Aki talàlkozott szellemekkel, mit tapasztalt!? Úgyèrtem, milyen volt, mi törtènt, kèrt e segítsèget töled ....stb.

2015. máj. 15. 23:40
 20/21 anonim ***** válasza:
A csakrád működése csak rád tartozik.
2015. máj. 16. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!