Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lementem alfába, aggódtam...

Lementem alfába, aggódtam barátomért, kiváncsi voltam mit érez. Ezt el mondhatom neki?

Figyelt kérdés

Mármint mikor belépünk más fejébe, akkor azt meg szabad utána osztani vele?

Tegnap este próbálkoztam ezzel először amúgy, hogy leveszem a fejemet és rárakom az övére..de utána, ami történt azt szerintem csak beképzeltem magamnak (enyhén alkoholos állapotban voltam), feküdtünk az ágyában és hátulról átöleltem (nem kívülről láttam, vagy rajta keresztül éreztem, hogy valaki átöleli, hanem konkrétan én voltam az). Aztán elvileg visszatettem a fejemet a saját testemre.

Nos, ma reggel megint megpróbáltam, és most nagyon úgy érzem, hogy sikerült. Nem tudom megfogalmazni az érzést, mikor azt éreztem, hogy átkerülök a bőrébe, de tegnap este ilyen nem volt. Azután olyan volt, hogy nagyon szerelmesnek éreztem magam egy ideig, utána, meg elkezdett rázni a sírás, remegett benne az egész testem, kapkodtam a levegőt.. Vártam egy rövid ideig, utána visszahelyeztem magamat. Írtam neki, egyelőre nem reagált.

Ti megszoktátok osztani az ilyen élményeiteket az illetővel kapcsolatban?

2015. máj. 9. 08:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Feltétlen!

Ám, előbb kérjed ki pszichiátered véleményét is, és azzal együtt mondd el barátodnak!

Lehet, hogy ő barátod, de te milyen barátjának tartod magad, ha rejtett titkait akarod kifürkészni tudta és hozzájárulása nélkül?

2015. máj. 9. 15:33
 12/16 anonim ***** válasza:
37%

Meg lehet osztani!

Ha olyan hülye mint Te, akkor el fogja hinni, és megfogadja!

Ha nem hisz baromságokban, vagy megbocsát neked, vagy elhajt!

2015. máj. 9. 15:52
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Hogy lehet ilyen rengetegt inni? :-)

Előző voltam!

2015. máj. 9. 15:53
 14/16 anonim ***** válasza:
2015. máj. 11. 19:31
 15/16 anonim ***** válasza:
26%

Miért ne mondanád?

Sőt muszáj, hisz aggódsz érte.

2015. máj. 11. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el nyugodtan! Jobb az ilyesmit nyíltan csinálni, úgy tisztább! Ha zavarja és nem adja engedélyét hozzá akkor meg ne csináld, mert az kb olyan mintha megcsalnád.
2015. máj. 12. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!