Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Lementem alfába, aggódtam...

Lementem alfába, aggódtam barátomért, kiváncsi voltam mit érez. Ezt el mondhatom neki?

Figyelt kérdés

Mármint mikor belépünk más fejébe, akkor azt meg szabad utána osztani vele?

Tegnap este próbálkoztam ezzel először amúgy, hogy leveszem a fejemet és rárakom az övére..de utána, ami történt azt szerintem csak beképzeltem magamnak (enyhén alkoholos állapotban voltam), feküdtünk az ágyában és hátulról átöleltem (nem kívülről láttam, vagy rajta keresztül éreztem, hogy valaki átöleli, hanem konkrétan én voltam az). Aztán elvileg visszatettem a fejemet a saját testemre.

Nos, ma reggel megint megpróbáltam, és most nagyon úgy érzem, hogy sikerült. Nem tudom megfogalmazni az érzést, mikor azt éreztem, hogy átkerülök a bőrébe, de tegnap este ilyen nem volt. Azután olyan volt, hogy nagyon szerelmesnek éreztem magam egy ideig, utána, meg elkezdett rázni a sírás, remegett benne az egész testem, kapkodtam a levegőt.. Vártam egy rövid ideig, utána visszahelyeztem magamat. Írtam neki, egyelőre nem reagált.

Ti megszoktátok osztani az ilyen élményeiteket az illetővel kapcsolatban?

2015. máj. 9. 08:00
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom egyértelműen fogalmaztam-e, de a tegnap esti dolgot, én úgy gondolom, hogy csak elképzeltem, hogy mennyire jó lenne, tehát, hogy akkor nem sikerült átélnem azt, amit ő.
2015. máj. 9. 08:06
 2/16 anonim válasza:
Én tegnap buliba voltam és eléggé megártott az alkohol. Ha akkor ezt gondoltam volna akkor szerintem ráhagyom az alkoholra, így másnaposan megpláne
2015. máj. 9. 08:07
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem ittam sokat, tényleg csak enyhén beéreztem, de gondoltam, azért odaírom, hátha valamennyire befolyásolhatja
2015. máj. 9. 08:10
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Inkább ne oszd meg vele, még elijeszted.
2015. máj. 9. 08:40
 5/16 Legoman ***** válasza:
46%

Ilyet ne ossz meg vele.

Neked milyen érzés lenne, ha azt mondaná neked valaki, hogy otthon mindig a bőrödben van alfa szinten.

És ne csinálj ilyet az engedélye nélkül.

2015. máj. 9. 08:42
 6/16 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy elijeszteném, nagyon bizalmas a kapcsolatunk, kb mindent elmondunk a másiknak, de akkor ezt inkább megtartom magamnak :D
2015. máj. 9. 08:53
 7/16 anonim ***** válasza:
59%
Oszd meg vele, hogy néhanapján leveszed a fejed, nehogy meglepődjön amikor majd jön érted a pszichiáter pár kollégájával. xddd
2015. máj. 9. 09:49
 8/16 anonim ***** válasza:

" Ezt el mondhatom neki?"

"barátomért"

AKkor most a barátod v egy idegen akit nem ismersz?

2015. máj. 9. 10:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam, hogy megkérdezem, mert például azt, amit a tarot kártyák felelnek nem oszthatom meg és nem tudom, hogy itt, ennél ez hogyan működik.
2015. máj. 9. 11:57
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Ne meséld el, mert a végén megkér, hogy ha legközelebb mész a fodrászhoz, ott vedd le a fejedet, és valaki másét hozd haza.
2015. máj. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!