Mennyi idő, mire megtanulom a szárnyaló villámisten technikát?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 11 éves fiú vagyok és szeretnék olyan gyors lenni, mint Minato a Narutoban, de mennyi idő, mire eljutok arra a szintre? Tippek, hogy hogyan kezdjem el, esetleg?2015. márc. 14. 17:41
11/19 anonim válasza:
Én meg a Narutotol félek!! Amióta tudom hogy a ninják ilyen dolgokat tudnak mint ez a szárnyaló villámisten technika azóta félek a japánoktól!
12/19 A kérdező kommentje:
Úúú erre nem is gondoltam! :S Nézek inkább minimaxot, ott legalább aranyos mesék mennek. *.*
2015. márc. 14. 21:44
13/19 anonim válasza:
#10-es Nem csoda, hogy félsz Vegitától hisz egy időben Vegita a rossz oldalon harcolt. Én is félek az Inuyashában szereplő Sesshoumaru Nagyútól. Egyébként hallottad, hogy Narutonak veled egyidős gyerekei vannak már? xDDD
15/19 anonim válasza:
Tanulj bioszt és értsd meg az emberi test titkait, ha ez sikerült talán tudod majd használni a chakrát.
16/19 anonim válasza:
Ez csak egy vicc ember, nehogy komolyan vegyétek már :DD
17/19 anonim válasza:
Ha most idösebb lennel azt irnam egy kis fü vagy koko olyan gyors leszel hogy csak na.
18/19 anonim válasza:
Én a Micimackót szeretem, de a Tom and Jerry a kedvencem. Ezen nőttem fel :)
19/19 anonim válasza:
Ne higgy senkinek, mert nem tudják. Előbb tanulj meg japánul, változz animévé, kerülj be a Narutoba, és könyörögj Minatonak, hogy tanítson meg rá, és majd ő elmondja a csínnyát-bínnyát. És ott használhatod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!