Aki Istenhívő és elítéli az agykontroll használatát, ő szerint, az Isten, véletlenül adott a kezünkbe egy ilyen eszközt?
10-es
Én azt nem értem, hogy hogy lehet úgy követni a Bibliát, hogy nem gondolod teljesen végig az összefüggéseket.
Pl. Jézus tisztának nyilvánít minden ételt, de mivan azzal, hogy ha a sertésfarmon legyilkolják a malacot, miközben az szenved, te meg jóízűen megeszed mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül. Vagy mivan azzal az étellel ami kielégíti teljes mértékben az ízlelő bimbókat, orgazmus közeli érzést ad, ezek is tiszta ételek, mert merem állítani, hogy a Biblia szerint ezek bűnös ételek?
A "ne ölj" emberekre vonatkozik, sőt, bizonyos esetekben csak a csoporthoz tartozókra, történelmi kortól, helyszíntől és vallástól függően... ugye emiatt voltak-vannak vallási háborúk. Az állatok azért vannak, hogy legyen mit ennünk és azért sokfélék, hogy ne legyen unalmas.
Létezik böjt. A zsidók a mai napig követik a kóser ételkészítés szabályait, az ipar meg a HACCP-t, szóval azért ne egyél meg akármit. A túlzott zabálás és a világi örömök hajszolása bűn. Ha egy élelmiszer finom, az nagy általánosságban azt jelenti, hogy friss és egészséges, ha meg rossz az íze, akkor romlott, megbetegít. Erre kaptad az ízérzékelést, nem arra, hogy ízfokozókkal tömd a beled.
nem értem.. de talán nem is kell mindent érteni
Attól, hogy nem eszem húst- évekig így tettem egyébként,megfigyeltem- nem eszek jobb ember, és a világ sem lesz jobb. Ha valami jót tudok tenni, másokkal, a világgal, attól jobb lesz minden. Ilyesmi.
II. János Pál pápa jóváhagyta az agykontroll használatát, és kijelentette, semmi gonosz nincs benne.
Ha a pápa jóváhagyta, minek a fakszni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!