Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ér valamit az irányított...

Ér valamit az irányított meditáció, ha mindig elalszom rajta? Arra szoktam ébredni, hogy rég lejárt.

Figyelt kérdés
2015. jan. 30. 12:57
 1/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem.
2015. jan. 30. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Irányított meditációt nem lehet felvételről hatékonyan végezni. Kizárólag élő személy vezethet hatékonyan, mert ő tudja felvenni a ritmusodat, és meggátolni abban, hogy elaludj. Persze ezt is csak akkor, ha csak téged vezet. Voltam már olyan vezetett meditáción, amibe a társaság fele belealudt. Az sem mindegy ki vezet. Ismernie kell azt a módszert amit alkalmazol, és tudnia kell téged egyensúlyozni az elalvás határán. Felvételről semmit sem ér.
2015. jan. 30. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
44%
Semmit. Max. segített az elalvásban, ha ezzel nehézségeid lettek volna.
2015. jan. 30. 14:28
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 31. 09:23
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Persze, hogy ér. Segít elszunnyadni.

Sokaknak az sem könnyű.

2015. jan. 31. 09:59
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Ülve csinálod??

Fekve nincs sok értelme meditálni. Sőt a szemed se csukd be teljesen. Ha kissé a szemhéjad alja nyitva marad, akkor nem tudsz elaludni és az éberséget is könnyű fenntartani.

Kezdetben én is irányított meditációval kezdtem. Ma már nincs szükségem rá. Csak elindítok egy zenét (vagy akár azt sem, nem mindig van rá lehetőségem) és elkezdem a meditációt. Idő kellett, hogy megtanuljam.

2015. febr. 6. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Általában nem ér, attól függ mikor alszol el benne.
2015. febr. 9. 15:24
 8/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, mindenkit felpontoztam!

Fekve meditálok, mert jól esik ezt összekötni a lazítással, pihenéssel, amiből nem jut amúgy túl sok.

Azt gondoltam, a tudatalattimra hat alváskor is a dolog, legalábbis az egyik felvételen ezt mondták.

2015. febr. 16. 08:51
 9/9 anonim ***** válasza:

A mesterek mindig leírják elmondják, hogy ne meditálj fekve, mert az energiaáramlást nagy mértékben gátolja és pláne elalszol. De a te dolgod.

Ez nem meditáció csak azt hiszed, hogy az.

2015. febr. 16. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!