Álomban üzenés hogy lehetséges?
Olvastam már erről, de sehogy se tudtam eddig kivitelezni.
Röviden amit tudok az az, hogy lefekvés előtt el kell lazulni, majd beállítani magunkban, hogy akkor ébredjünk fel az éjszaka, amikor akinek üzenni akarunk a legfogékonyabb állapotban lesz az üzenet fogadására.
Aztán elméletileg felébredsz akkor, amikor fel kell a "beállítás" szerint. Erősen koncentrálsz a másik személyre, magad elé képzeled, ahogy épp mondod neki amit üzennél, és ha nem is nyíltan kapja meg álmában, de tudatalatt megérkezik.
Kinek milyen tapasztalata van ezzel kapcsolatban?
"Aztán elméletileg felébredsz akkor, amikor fel kell a "beállítás" szerint."
Tényleg fel lehet, a legmélyebb álmodból is. De hogy eljut-e az üzenet, azt nem tudom.
Miért nem jó fészbukon üzenni? ;)
Közelről működik, bár én nem üzenni akartam, csupán megharagudtam a barátnőmre, mert egy sráccal kedvesebb volt a kelleténél, és ez nekem nagyon rosszul esett. Nem szóltam erről egy szót sem, lefeküdtünk, ő gyorsan elaludt, én még sokáig nem tudtam elaludni, mert ezen rágódtam. Járt az agyam, hogy elegem van már belőle, szakítok, ilyen k..., olyan k... stb. Aztán egyszer felébredt, hozzám bújt és elkezdett sírni, hogy rosszat álmodott. Azt álmodta, hogy egy romos épületnél ült, én meg fel-alá járkálva szidtam és szakítani akarok vele. Szóról szóra elmondta minden gondolatomat. Természetesen nem mondtam el, hogy ezek jártak a fejemben percekkel ezelőtt, ez az én titkom maradt, de ezen én is megdöbbentem.
Azóta tudom, hogy a materiális világon kívül is van valami. De hogy ezt szándékosan hogy lehet előidézni, arról fogalmam sincs.
naja blabla, én meg régen hinni akartam benne, s meg is magyarázza illetve megmagyarázni véli a kvantmfizika, hogy mivel a gondolataink EEG hullámokat (extrém gyenge EM hullámok) generálnak, azt akár be is foghatja valaki, csakhogy manapság meg azt olvastam, hogy egyrész mivel az EM mező a távolsággal hatványozva csökken, ezért egyrészt iszonyatosan gyenge Em mezőket foghat be aki esetleg befogna ilyet, s még ha be is tudná fogni a hullámokat mint egy rádióvevő, akkor sem tuti, hogy ez az ő fejében értelmes gondolatokat, főleg hogy pont amit akartál generálna.
de állítólag már vittek be egér agyába olyanemléket, amire másik egér emlékezhetett.
Total recall, az emlékmás kezd valósággá válni, csakhogy ehhez kifinomult gépek segítsége szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!