Hol lehet beiratkozni egy kezdő agykontroll tanfolyamra?
Figyelt kérdés
Anyukámnak szeretném, és interneten csak olyat találtam, hogy gyerekek számára tanfolyam. Én a silva fele agykontroll című könyvet olvastam, ahol a rak is agyban dől el. Anyukamnal mellrákot diagnosztizáltak, es minél előbb (!!!!) szeretnem ha elkezdené. Kérlek segítsetek, nem tudom hogy es mit kell tenni ezügyben. Köszönöm!2014. okt. 28. 00:16
1/5 anonim válasza:
Anyukádnak helyesen kellene táplálkozni, sok folyadékot inni és kipihenni magát. (sok zöldséget kell enni)
Én ezt javasolnám étrendkiegészítőnek:
Vagy:
Később lehet erősebb is:
Swanson Green Max Powder valami gyengébb multi vitaminnal pl.
Továbbá a jódozott tengeri só alkalmazása egy kevéske D-Vitamin és magnézium mellett + egy kis kávé sem ártana.
Hangsúlyzom, hogy ez nem játék. Semmi garancia nincs a gyógyulásra.
Ilyesmit is ajánlott megpróbálni:
Csak sajnos minden pénzbe kerül.
Én csak ötleteket adok. Nem vagyok orvos.
Imádkozni fogni anyuért.
A legfontosabb mondom:
Sok folyadék, helyes táplálkozás, séta a firss levegőn.
3/5 anonim válasza:
+kemoterápia?? Úgy látom kedves utolsó hozzászóló hogy te is vezethető vagy. Kedves Kérdező, én is szerettem volna már beiratkozni de én sem találtam tanfolyamot a Google - n. Keresgélj azért hátha találsz. Persze ha meg is találod, minden ember más, nem szabad csak az agykontrollra bízni a gyógyulást. Próbálkozzatok a kettő kombinációjával :agykontroll + c vitamin nagy dózisban vagy deutérium mentes vízre átállni. Sok sikert kívánok! :)
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Utolsónak : 20 éves vagyok.
2014. okt. 29. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!