Agymosó hanganyagok hol vannak?
:D Szerintem használjuk az agymosás szó helyett az átprogramozást az szebben hangzik. :)
Erre van egy módszer, egyszerűen magyarázd be magadnak, meséld be magadnak, hogy te ilyen meg olyan vagy.
De ha neked kényelmesebb vedd fel egy kazettára vagy hangrögzítőn azt, hogy milyen akarsz lenni és hallgasd közben pedig ismételgesd. :D A saját hang szerintem a legjobb.
Önszuggesztiót alkalmazz inkább. Magadnak mondd, hangosan, gépiesen, monoton tempóban. Halld közben a saját hangod. Elég 25x/mondat.
Agymosó hanganyag az m1-en, a parlamenti közvetítések alatt hallható.
"Áthangoló" néven adtak ki Domján Laciék, de van sok ilyen CD-jük, csak nem tudom a nevüket. :)
De csinálhatsz magadnak is ezek mintájára. "Bemagyarázni" felesleges és nem hatékony, elég csak kijelentő mondatok hallgatni/mondogatni magadban, ezek hatni fognak a tudatalattidra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!