Most mit tegyek? Mi a következő lépés?
3 hete, minden este lefekvés előtt hallgatom a gazdagság 2 hanganyagot. Kb 3 napja esténként arról álmodok, hogy vagyok egy lottózóban és egy Super Bankót veszek. Azt sohasem álmodom meg, hogy mennyit nyerek, de nyerek. Most egy picit elakadtam. Az a gondom, hogy nem tudom melyik lottózóba menjek. Vagyis megálmodom, hogy nyerek de azt nem, hogy konkrétan melyik lottózóban. Annyi biztos, hogy Pest és ez a lottózó valahol a panelházak közt van. Sőt. Az is biztos hogy egy kicsit el van dugva a lottózó (vagyis nem nagyon van szemelőtt) és az is tuti, hogy ez bizományosi lottózó (magyarul nem az Sz.zrt által üzeneltetett). Valószínű, hogy ez a lottózó a X. kerületben van, mert az álmaimban (amikor a Super Bankóról álmodom) akkor kivétel nélkül megjelenik a nővérem aki a X. kerületben lakik a férjével.
Valaki tudna valamilyen módszert arra, hogyan találhatnám meg ezt a lottózót? Persze az Sz.zrt-bek van lottózókeresője, de abban csak az általuk üzemeltetett lottózók vannak (a bizományosiak nem) persze ennek elle ére megpróbáltam, nem jött össze.
Szóval, van valakinek valamilyen módszere/ötlete hogyan találhatnám meg az álmaimban látott lottózót?
Normális válaszokat kérek, magyarul aki agykontrollos.
U.i: nem voltam AK tanfolyamon.
Ne menj semmilyen lottózóba. Inkább felejtsd el az egészet egy időre, úgyse lesz semmi amig el nem jön az "ideje". Majd ha "véletlenül" arra jársz, eszedbe jut a hely, akkor lottózz ott, tehát ne máshol, és szándékosan nem lehet kikutatni.
Az álom szerint az egy jel, hogy akkor a helykor valami miatt arra jársz, és akkor a jó super bankót ott húzod majd ki, és az is jó hogy nem mondja meg mekkora az összeg igy könnyebb elhinni de nehezebb utánajárni... csak a maga idejében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!