Ha újra választhatnátok, hogy elmentek e az alap tanfolyamra vagy sem elmennétek, hogy megtanuljátok az ott elhangzottakat?
Figyelt kérdés
#agykontorll
2014. szept. 1. 16:13
1/4 anonim válasza:
Nekem még nem kellett választanom,hogy újra menjek-e, egyszer sem voltam... Milyen alap tanfolyam?
2/4 anonim válasza:
Ha újra választhatnál, hogy megtanuld-e a szorzótáblát, beiratkoznál-e az elemibe?
Egyszer választottál, meg nem történtté nem teheted, tehát újra választási lehetőséged nincs.
Ha megtettél valamit, bármit, nem lesz többé az a helyzet, ami előtte volt.
A többi csak találgatás...
3/4 A kérdező kommentje:
Túlfilozófálod. A kérdés annyi gyakorlatilag, hogy megérte e elmenned vagy sem.
2014. szept. 2. 22:26
4/4 anonim válasza:
Ha leírtad volna a kérdésben, hogy agykontroll tanfolyamról van szó, más válaszokat kapsz! Szóval én kétszer végeztem el, mert a nejemet elkísértem az ő első tanfolyamára, és befizettem magamnak is újra. Így ismétlőként olcsóbb volt, és ráadásul nem D. László, hanem D. Gábor tartotta. László jobb volt, és hasznosabb. Bár ennek már vagy 10 éve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!