Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Agykontroll tanfolyamon...

Agykontroll tanfolyamon biztosítanak a nap folyamán ennivalót vagy azt magunknak kell vinnünk?

Figyelt kérdés
Ugye mind a négy nap reggeltől estig tart a tanfolyam. A szünetekben nyilván lehet enni hisz egész nap nem koplalhat az ember de, hogy ott adnak majd enni vagy nekünk kell majd vinnünk amit a szünetben elfogyasztunk ?

2014. aug. 30. 23:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Négy nap pazarlás az életedből, ezek szélhámosok, a végén még ezoterikussá válsz a hülyeségeik által, inkább készülj érettségire, és ha sokat tanulsz és jó eredményeket elérsz, akkor menj egyetemre. Csak úgy tanul az ember ha csinálja mindig, nem úgy, hogy elmegy kókler csalók előadásaira hátha attól jobb lesz. Csinálni kell, anélkül senkinek se menne.
2014. aug. 31. 19:13
 12/22 anonim ***** válasza:
utolsó, akkora baromságokat írsz, hogy fáj.
2014. aug. 31. 20:27
 13/22 anonim ***** válasza:

Igazából általában központi helyen szokták tartani, szóval sokszor van a közelben pékség vagy étterem, ahol lehet kajálni. Nem szükséges magaddal vinni bármit is.

Én is csak elmentem és amikor szünet volt, beugrottunk egy pékségbe.

2014. szept. 1. 00:21
 14/22 Spilerke ***** válasza:
#10 Köszönöm a választ még arra lennék kíváncsi, hogy aki ilyen agykontroll tanfolyamon vesz részt egész nap ül egy székben, esetleg a padlón meditálva elképzeli, hogy az élete jobbra fordulhat?
2014. szept. 1. 08:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem. Többfajta gyakorlat van azokat tanítják, gyakorolják.
2014. szept. 1. 09:07
 16/22 Spilerke ***** válasza:
Én is megtanulnám ezt az agykontrollt, csak nem tudom miként fogjak hozzá egy ilyen tanfolyamon fizetni is kell, ha igen mennyit?
2014. szept. 1. 09:33
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem úgy 8 éve diákként húszonvalamennyi ezerbe került a 4 napos tanfolyam.

Egyébként nem hiszem, hogy annyira megérné, mert magadtól is megtanulhatod. Egyedül a hangulata tetszett nagyon, meg hogy hasonló beállítottságú emberekkel lehet megismerkedni.

Maga a menete úgy néz ki, hogy rengeteget beszél és gyakorlatilag győzköd arról, hogy ez működik és milyen jó dolog. Jó sokat mesél erről és más dolgokról. Néha ellazultok, relaxáltok, mondja hogy mit kell elképzelni és utána mesél tovább.

Lényegében maga az agykontroll elsajátítása beleférne szerintem egy napba is, a többi mind marketing szövegelés és pénzlehúzás...

2014. szept. 1. 11:40
 18/22 Spilerke ***** válasza:
#17 Köszönöm a választ ilyen alapon valóban értelmetlen pénz pazarlás belekezdeni egy ilyen agykontroll tanfolyamban itt nem a pénzről van szó, hanem arról, hogy ingyen is el tudom sajátitani mindazt, amit egy hasonló tanfolyamon. Az internetes fórumokon is találok hasonló foglalkoztatású embereket, így szerintem kényelmesebb is, és a pénztárcát is kíméli. :D
2014. szept. 1. 14:34
 19/22 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz tanfolyamra menni, vedd meg a könyvet.

Egyébként sokat kell gyakorolni, nem úgy megy, hogy elmész tanfolyamra, s sikerülni fog minden.

2014. szept. 1. 14:42
 20/22 A kérdező kommentje:
Silva féle Agykontrolt vedd meg. Én megvettem és hasznos, jó dolgok vannak benn viszont magamtól nem sikerült elérnem komolyabb eredményeket, gyakorlatilag semmilyet, és ezért megyek a tanfolyamra, hogy ott más, gyakorlott segítők közremúködésével sajátísam el azt amit ismerek csak épp magamtól nem tudtam megtanulni.
2014. szept. 1. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!