Pontosan mire veljem ezt a dolgot agykontroll kozben? (Kulonos, ijeszzo es a tobbi lent)
Ez egy egyszeru youtube-os alap agykontroll gyakorlat volt, amire veletlen talaltam ra. Minden siman ment, lementem alfaba -legalabbis szerintem-, 1-es szintre, utana minden ment tovabb, a ferfi adta tovabb az instrukciokat, mire elkezdtem hangos legveteleket hallani. Paraztam ugyan, de nem nyitotram ki a szemem, mert akkor vissza kellett volna tekernem a videot. Abbahagytam a lelegzest, hogy kideritsem, a sajat lelegzetem hallom vagy sem. Hat nem a sajatom colt, viszont ezek a hangok egyre hangosabbak voltak, mire egyszer csak, mintha kozvetlen az orrom elott vett volna valaki egy hatalmas levegot. Hat mit ne mondjak, erre azonnal felpattant a szemem, es kilapcsoltam a teledont ijedtemben. Hozzateszem egyedul vagyok a szobaban, a szel nem suvitett, a szuleim meg lent alszanak, igy oket bizrosan nem halhattam.
Poenkodok, szkeptikusok, kotozkodol velemenyre nem vagyok kivancsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!